Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettél, mikor a párod a szemedbe hazudott? Megszegte az ígéretét?
Megbeszéltük, hogy leszokik egy függőségről. Már 1 hónapja nagyon jól csinálta. Viszont lebukott, mert láttam hogy készített pár screen-t és azt ki lett törölve. És megkérdeztem tőle, hogy ugye nem csinálja megint ezt. Mondta hogy nem és ne aggódjak.
És tegnap este közölte velem, hogy ezt csinálta és nyereséggel jött ki.
Akkora sokk érte, hogy a szemembe hazudott, hogy egyszerűen nagyon fájt.
Ti mit csináltatok? Nem fogom elhagyni, de szeretném megértetni vele, hogy ez mekkora súlyos fájdalmat és bizalomvesztést csinált ebből. :(
De cuki, hogy azt hiszed, majd miattad abbahagyja.
Egy fuggo ember nagyon nehezen fog leallni, a legtobb meg sem probalja, nagyon kis szazaleka probalja meg, es abbol meg kevesebbnek sikerul.
Ha magatol nem latja be, hogy nem jo, amit csinal, akkor te hiaba teped a szadat.
Ehhez szakember kell, nem veletlen van olyan tudomanyag, hogy addiktologia…
"Megbeszéltük, hogy leszokik egy függőségről."
Csakhogy ez nem így megy. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor szökőévente látnál egy-egy dülöngélő részeget...
Amúgy ha jól sejtem, tippmixről van szó. Azért érdekelne, hogy ez milyen mértékű (mondjuk akkor is érdekelne, ha másról lenne szó, csak azért van némi különbség a fizikai, és a viselkedési függőségek között), és hogy tényleg függőségről van-e szó? Félreértés ne essék, nem akarom elbagatelizálni a függőségek káros hatását, de azt is tudom, hogy az emberek nagy részének kevés, és téves fogalma van arról, hogy az tulajdonképpen micsoda.
A másik dolog: nyilván azért hazudott, mert nem látott más megoldást. Ha tényleg függő, arról leszokni nem annyi, hogy megígérem, aztán kész. Csak más választási lehetősége nem volt, te "megígértetted" vele, hogy mostantól nem lesz függő, neki erre milyen lehetősége lett volna? Az a baj, és ebben te is hibás vagy, hogy nem konstruktívan, hanem valamilyen szinten fenyegetően álltál hozzá.
Többet mondani konkrét részeltek hiányában nem tudok, de ha tényleg mellette akarsz maradni, akkor azt el kell fogadnod, hogy ez nem fog működni varázsszóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!