Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megszegtétek már az új kijárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszegtétek már az új kijárási tilalmat nő/pasi miatt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem, és nem is fogom. Nem vagyok már 15 éves.

Persze tiniként jó buli lenne.

2020. nov. 20. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem, de egyik este nálam volt reggelig 3 ember aki megszegte. Volt köztük lány is így meg is kapta érte a büntetését! 😮

(Nem amúgy, nem kapott semmit és olyan személyek voltak akikkel majdnem napi kontaktusba vagyok szóval teljesen mindegy, hogy hol és meddig vagyunk egymással..)

2020. nov. 20. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Éjjel 1kor sompolyogtam haza lekapcsolt fényszórókkal. Volt izgalom
2020. nov. 20. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem, hemzsegnek a környéken a rendőrök
2020. nov. 20. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Errefelé még fegyveres katona is van.

2020. nov. 20. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 ismerős
2020. nov. 20. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Van kutyám :D
2020. nov. 21. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem is fogom. Vidéken vagyok, a szülőfalumban, ahol párszázan laknak. A korombeliek (volt osztálytársaim) házasok, eljegyzettek, gyerekük van, stb. A lakossag nagy részét amúgy is nyugdíjasok alkotják. Szóval nincs esélye hogy csak úgy összefutok valakivel és juhé nagy szerelem lesz. Direkt társat keresni meg nem akarok. Apukám ápoló, és covidos osztályon dolgozik. Mondanom sem kell, minden nap várjuk hogy mikor hozza haza. (A kolléganői közül csak jelen pillanatban heten betegek, ez kb az összes kolléga 50%a.) Szóval én most jelen helyzetben nem kockáztatom a hosszú utazásokat a városba, meg hogy ki tudja hány embert fertőzök össze akaratomon kívül. (Egyetemista vagyok, távoktatásban veszek részt, nem járok el dolgozni.)
2020. nov. 21. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!