Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi a környékünkön,nemrég költözött haza az Usa-ból,vállalkozó és nem tudom hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Vidéki megyeszékhely közelében élünk, egy kisebb településen.Pár házzal arrébb megvette valaki az eladó házat, elég szép ház volt felújítva és átalakítva.Sok pénzért hirdették,kíváncsiak voltunk,ki vette meg azt a házat.Nyár végén láttam a szomszédot először, olyan szerelem első látásra.Jó kocsi,barnított test, szemüveg, feszülős fehér poló farmerrövid gatya,és rám nézett.Ott végem volt, köszönt is mikor elment a kocsijával de ennyi.Azóta nem tudom kiverni a fejemből.Felvettem facebookon ismerősnek visszajelölt, de semmit nem írt.Most ebben a helyzetben nekem kellene ráírni, hogy szeretnék valamit?
28L
Szomszédunk 42F ha jól láttam az adatlapján.
Muszáj lesz, mert az utcában nem te vagy az egyetlen csaj, aki tudja, hogy a gazdag vállalkozó visszaköltözött (ahogy az ingatlan árát sem csak te tudod), így aztán a konkurencia is nyomul gőzerővel, és van aki nem azon problémázik már, hogy hogyan írjon rá, hanem azon töpreng, hogy teljesen csupaszon, vagy fazonra nyírva menjen az __első__ randira...
Ilyen kis helyeken nem te vagy az egyetlen szépasszony, akinek csillog a szeme a $es pasas gondolatától :D
4-es: és nem lesz feltűnő, hogy pont akkor kezdett el nagylelkű és odaadó lenni, mikor hazaköltözött a gazdag pasi? XDDD
Boritékolható az, hogy csak használgatni fogja kérdezőt, már ha egyáltalán.
Első látásra ism jelölted fecen???
Akkor tuti hogy érzi mit akarsz tőle , ne aggódj.
100% hogy van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!