Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi a környékünkön,nemrég költözött haza az Usa-ból,vállalkozó és nem tudom hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Vidéki megyeszékhely közelében élünk, egy kisebb településen.Pár házzal arrébb megvette valaki az eladó házat, elég szép ház volt felújítva és átalakítva.Sok pénzért hirdették,kíváncsiak voltunk,ki vette meg azt a házat.Nyár végén láttam a szomszédot először, olyan szerelem első látásra.Jó kocsi,barnított test, szemüveg, feszülős fehér poló farmerrövid gatya,és rám nézett.Ott végem volt, köszönt is mikor elment a kocsijával de ennyi.Azóta nem tudom kiverni a fejemből.Felvettem facebookon ismerősnek visszajelölt, de semmit nem írt.Most ebben a helyzetben nekem kellene ráírni, hogy szeretnék valamit?
28L
Szomszédunk 42F ha jól láttam az adatlapján.
Szerelem első látásra $$$$$$$$$$$$$$$$
Be ne szarjak, de komolyan!
ooooo
Most így hirtelen Alanis Morissette Ironic című dalának az új változata jutott eszembe :)
"It's like meeting the Man of my Dreams
And then meeting his beautiful... Husband :D
Isn't it Ironic? Don't You think?"
Azért ez mekkora lenne :)
Miért pasira vallana ez a kérdés? Nekem az a megdöbbentő,hogy 28 évesen valaki így gondolkodik. Persze, lehet jóképű, lehet megnyerő, de azért ennyi idősen ettől már tovább látunk.
Én pl. felteszem a kérdést,hogy miért van egyedül ez a pasi?Ha annyira jól néz ki, anyagilag is rendben, miért is nincs családja?
De persze nem kell emögé semmit látni, én csak azért írtam példának mert a kérdező rögtön szerelmes lett. A külsőbe, az autóba, a napszemcsibe, a barna bőrbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!