Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy pasi a környékünkön,ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi a környékünkön,nemrég költözött haza az Usa-ból,vállalkozó és nem tudom hogy hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés

Vidéki megyeszékhely közelében élünk, egy kisebb településen.Pár házzal arrébb megvette valaki az eladó házat, elég szép ház volt felújítva és átalakítva.Sok pénzért hirdették,kíváncsiak voltunk,ki vette meg azt a házat.Nyár végén láttam a szomszédot először, olyan szerelem első látásra.Jó kocsi,barnított test, szemüveg, feszülős fehér poló farmerrövid gatya,és rám nézett.Ott végem volt, köszönt is mikor elment a kocsijával de ennyi.Azóta nem tudom kiverni a fejemből.Felvettem facebookon ismerősnek visszajelölt, de semmit nem írt.Most ebben a helyzetben nekem kellene ráírni, hogy szeretnék valamit?

28L

Szomszédunk 42F ha jól láttam az adatlapján.

2020. nov. 16. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Szerelem első látásra $$$$$$$$$$$$$$$$

Be ne szarjak, de komolyan!

ooooo

2020. nov. 16. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
"....olyan szerelem első látásra.Jó kocsi,barnított test, szemüveg, feszülős fehér poló farmerrövid gatya,és rám nézett.Ott végem volt..." Hát igen....bármilyen belsőt takar Neked a külső alapján már véged :)
2020. nov. 16. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
#8 inkább a Szuperbojz-ra tippelek.
2020. nov. 16. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Most így hirtelen Alanis Morissette Ironic című dalának az új változata jutott eszembe :)

"It's like meeting the Man of my Dreams

And then meeting his beautiful... Husband :D

Isn't it Ironic? Don't You think?"

Azért ez mekkora lenne :)

2020. nov. 16. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Játszd el neki hogy szerény vagy és nem érdekel a pénz. Ha rá jön hogy a pénzre mész akkor egy zsákban végzed.
2020. nov. 16. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy pasi írta ki ezt a kamu kérdést.
2020. nov. 17. 01:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért pasira vallana ez a kérdés? Nekem az a megdöbbentő,hogy 28 évesen valaki így gondolkodik. Persze, lehet jóképű, lehet megnyerő, de azért ennyi idősen ettől már tovább látunk.

Én pl. felteszem a kérdést,hogy miért van egyedül ez a pasi?Ha annyira jól néz ki, anyagilag is rendben, miért is nincs családja?

De persze nem kell emögé semmit látni, én csak azért írtam példának mert a kérdező rögtön szerelmes lett. A külsőbe, az autóba, a napszemcsibe, a barna bőrbe..

2020. nov. 17. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!