Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszegtem az ígéretemet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszegtem az ígéretemet és most félek, hogy mi lesz ha kiderül! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátommal négy éve élek tartós kapcsolatban, de nem történt még semmi "olyan" dolog, mivel a szüleim és én is nagyon vallásosak vagyunk, ezért úgy döntöttem, hogy várok vele a házasságig, a barátom megértette a nézetünket és azt mondta, hogy várni fog rám. Egyik este elmentem szórakozni a barátaimmal és ott megismertem egy helyes fiút akivel aznap este le is feküdtem. Nagyon megbántam a dolgot, nem tudom hogy ezek után hogy fogok a családom és a barátom szemébe nézni! Mit tegyek? Nagyon félek ha elmondom a szüleim megvetnek majd a barátom pedig elhagy! 19/L

2014. máj. 21. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Rbanc.
2014. máj. 21. 14:19
 2/17 anonim ***** válasza:
istenem mekkora egy idióta vagy :D
2014. máj. 21. 14:20
 3/17 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok vallásos kérdés?: D

Egyébként meg így jártál, el kell mondanod, tiszteld meg a barátodat ennyivel, de igen, el fog hagyni valószínűleg. : )

4/17 anonim ***** válasza:
Egy kibaxzott vicc vagy komolyan....
 5/17 anonim ***** válasza:

Gondolom te is rajottel hogy eszmeletlen nagy hulyeseget csinaltal.

Ezt megvaltoztatni nem tudod. Arra szamits hogy a baratod legjobb esetben nem hajit ki amint megtudja hanem siman nem bizik majd benned.

A szuleid pedig rendesen ki lesznek akadva.

6/17 anonim ***** válasza:
Hát ebből nem fogsz kijönni jól. Jobban jársz ha minél hamarabb tisztázod a helyzetet, és őszintén elmondod a szüleidnek, és a barátodnak. A szüleid talán megértik, elvégre azért a szüleid hogy támaszt nyújtsanak. A barátod hát... nagyon nagy mákodnak kell lenned ahhoz hogy ezt megbocsássa neked!
2014. máj. 21. 14:22
 7/17 anonim ***** válasza:

A pasidnak 4 év alatt nem engedted, neki meg ott helyben azonnal? Hol is vannak a vallásos nézeteid??? Meg a józan eszed???

Hát, ha én 4 éve várnék rád és elmondanád nekem ezt a dolgot, azonnal otthagynálak, sőt még a szüleidnek is elmondanám azonnal.

Szerintem ne mondd el senkinek.

8/17 anonim ***** válasza:
Ilyen idióta nincs még egy. 4évet váratsz valakit. Másnak meg csak úgy odadobod magad mert tetszik. Ebből is látszik hogy vallás ide vagy oda elég felszínes ember vagyz
 9/17 anonim ***** válasza:
Mond el a barátodnak, hogy mihamarabb kidobhasson. Jobbat érdemel nálad angyalom, sokkal jobbat!
2014. máj. 21. 14:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, ha nem olvasom nem hiszem el, hogy milyen idióta emberek vannak....
2014. máj. 21. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!