Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszegtem az ígéretemet és most félek, hogy mi lesz ha kiderül! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátommal négy éve élek tartós kapcsolatban, de nem történt még semmi "olyan" dolog, mivel a szüleim és én is nagyon vallásosak vagyunk, ezért úgy döntöttem, hogy várok vele a házasságig, a barátom megértette a nézetünket és azt mondta, hogy várni fog rám. Egyik este elmentem szórakozni a barátaimmal és ott megismertem egy helyes fiút akivel aznap este le is feküdtem. Nagyon megbántam a dolgot, nem tudom hogy ezek után hogy fogok a családom és a barátom szemébe nézni! Mit tegyek? Nagyon félek ha elmondom a szüleim megvetnek majd a barátom pedig elhagy! 19/L2014. máj. 21. 14:18
2/17 anonim válasza:
istenem mekkora egy idióta vagy :D
3/17 anonim válasza:
Mi ez a sok vallásos kérdés?: D
Egyébként meg így jártál, el kell mondanod, tiszteld meg a barátodat ennyivel, de igen, el fog hagyni valószínűleg. : )
4/17 anonim válasza:
Egy kibaxzott vicc vagy komolyan....
5/17 anonim válasza:
Gondolom te is rajottel hogy eszmeletlen nagy hulyeseget csinaltal.
Ezt megvaltoztatni nem tudod. Arra szamits hogy a baratod legjobb esetben nem hajit ki amint megtudja hanem siman nem bizik majd benned.
A szuleid pedig rendesen ki lesznek akadva.
6/17 anonim válasza:
Hát ebből nem fogsz kijönni jól. Jobban jársz ha minél hamarabb tisztázod a helyzetet, és őszintén elmondod a szüleidnek, és a barátodnak. A szüleid talán megértik, elvégre azért a szüleid hogy támaszt nyújtsanak. A barátod hát... nagyon nagy mákodnak kell lenned ahhoz hogy ezt megbocsássa neked!
7/17 anonim válasza:
A pasidnak 4 év alatt nem engedted, neki meg ott helyben azonnal? Hol is vannak a vallásos nézeteid??? Meg a józan eszed???
Hát, ha én 4 éve várnék rád és elmondanád nekem ezt a dolgot, azonnal otthagynálak, sőt még a szüleidnek is elmondanám azonnal.
Szerintem ne mondd el senkinek.
8/17 anonim válasza:
Ilyen idióta nincs még egy. 4évet váratsz valakit. Másnak meg csak úgy odadobod magad mert tetszik. Ebből is látszik hogy vallás ide vagy oda elég felszínes ember vagyz
9/17 anonim válasza:
Mond el a barátodnak, hogy mihamarabb kidobhasson. Jobbat érdemel nálad angyalom, sokkal jobbat!
10/17 anonim válasza:
Komolyan mondom, ha nem olvasom nem hiszem el, hogy milyen idióta emberek vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!