Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszegtem az ígéretemet és most félek, hogy mi lesz ha kiderül! Mit csináljak?
Bunkó dolog,de szerintem jobban teszed ha csak simán szakítasz a barátoddal és elmész.Nem mondod el,hogy miért,csak szakítasz.Én 100%,hogy ezek után 1 nőbe se tudnék megbízni,jó esetben is legalább 2 év mire talpra állok.4 évig pazarolta rád az idődet,bízott benned,várt rád,te meg lazán lefekszel egy jött ment pasival...szégyen.Gondolom ezután se akarsz vele lefeküdni,az meg még szörnyűbb,hogy 4 évig várt rád,majd elveszted a szüzességed egy idegen pasival és még után se fekszel le vele,mert várni szeretnél a házasságig.Ez kész röhej.
Egy felszínes buta ribi 3.14csa vagy akitől sokkal jobbat érdemel a csávó.Ha nem mondod el neki miért szakítasz,hamarabb kifogja heverni.
Meg is èrdemelnèd hogy egyedül maradj..egy szánalmas 19 èves ri**** vagy..csak tudod szegèny pasidat sajnálom.. nem tudom hogy lehet ezt mèg ide is kiìrni..most azt várod hogy mindenki sajnáljon??
Remélem megtudja a barátod , ès elhagy..
Kétlem, hogy ez valóban megtörtént volna. Egy igazán vallásos lány nem fekszik le csak úgy senkivel, főleg nem egy buliban...
Viszont ha igaz az egész, akkor nemcsak a pasidat és a szüleidet csaptad be, hanem még saját magadat is, amiből elég nehéz lesz felállni. Csalódást okozni másoknak egy dolog, megesik mindenkivel, ugyan nem mindegy, hogy mit csinál az ember, de előfordul. Viszont ugyanezt megtenni magaddal és 19 évet semmibe venni, vagyis az eddigi teljes életed, azért az elég húzós.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!