Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok megígérte, hogy együtt tölt veletek következő héten egy estét, de megszegte, ti mit tennétek?
A helyzet az, hogy nem voltatok együtt szexuálisan 1 hónapja, 1 hónapja nem is aludtatok együtt, ezért szóltatok a párotoknak, hogy ideje lenne már, ő pedig megígérte, hogy az elkövetkezendő héten úgy lesz mindenkép. De megszegte az ígéretet. Találkoztatok egyszer pár órára, de nem aludtatok együtt, pedig az ígéret erről szólt. Közben témaként sem jött fel a dolog, kifogásokat sem mondott, hogy miért nem jött össze, csak eltelt a hét és nem említve a dolgot megy tovább minden. Ti mit reagálnátok erre? Mivel nagyon szeretnétek már egy estét együtt aludni és végre szeretkezni is, ezért baromi rosszul esik a dolog. Közben voltak napok, amikor a párotoknak semmi dolga nem volt, mégsem keresett titeket, csak facebookon üzenetben, de ott állandóan.
Mit tennétek?
Nem írtam nemeket, így mindenki tud a saját szemszögéből hozzászólni. Nemet és kort kérnék, ha lehet.
3 hónapos kapcsolat, nagyon fiatal pár.
Mit tennék? nem gondolnék egy ilyen viszonyra kapcsolatként
Ha három hónap után egy fiatal párnál úgy kell időt találni a találkozásra, urambocsá' az együttlétre, ott valami nagyon félrement (csak neked még nem esett le)
"Én azt nem értem, hogy a találkozó alatt miért nem jött szóba vagy miért nem tette szóvá a sértett fél?"
Te normális vagy? Manapság egyáltalán nem divat a párunkkal kommunikálni. Ott a FB, az Insta meg a GYK, az való a párkapcsolati problémák megoldására, nehogy már a párjával beszélje meg, az milyen ciki lenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!