Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élni szerelem nélkül?
A párommal 4 éve vagyunk együtt, én 23 éves vagyok ő 25. 2 éve vidékről felköltöztünk Budapestre, mindketten akkor fejeztük be az egyetemet és elkezdtünk dolgozni. Azonban 2 éve valami megromlott, eltávolodtunk egymástól, voltak jobb de zömében rosszabb hónapok. Kb fél éve érzem azt hogy én totál boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban. Eldöntöttem, hogy haza költözöm, viszont azon a lakáson csak 2 hónap múlva készül el a felújítás de lehet hogy 3. A párom szeret engem, én viszont semmit nem érzek, eddig szeretetet éreztem iránta, de már azt sem. Csak élünk egymás mellett gyakorlatilag 0 testi kapcsolattal. Úgy látom már ő is belefáradt a próbálkozásokba amit megértek... Nem tudom hogyan éljem túl ezt a 2-3 hónapot még. Teljesen bele vagyok betegedve ebbe a kapcsolatba. A lakás felújítás elviszi minden félretett pénzem tehát elköltözni nem tudok, a munkahelyemen megígértem, hogy júniusig maradok mert nincs ember a helyemre. Mit tegyek??
Előre is köszi!
Nem érdemes együtt élni szerelem nélkül.
Ha még nem taszít testileg, megpróbálhatnál lefeküdni vele, hátha az ismerős mozdulatok, érintések még beindítanak valamit benned. Legalább amíg kész lesz a lakásod, addig próbáld meg élhetővé tenni az együttlakást.
egy kapcsolat nem egy rágó. Sokat kell érte dolgozni. Szóval érdemes beszélgetni, megosztani a kétségeket, kérdéseket, megfogalmazni a vágyakat.
Érdemes megjavítani, s amíg nem tettél meg mindent érte, addig nem szabad kilépni belőle.
De Te már döntöttél. Akkor húzd ki azt az időt...
Lakótárs. Már hogyne lenne érdemes. Felezitek a költségeket és a házimunkát, ha egyébként jól kijöttök és nincs senkitek addig jó az. Csináltam én is.
30/f
Nyugi, 2-3 hónap, de nem éltek ti együtt, csak egy lakásban.
Ne csinálj érzelmi kérdést, ott ahol semmi ilyesmi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!