Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel sem merült, hogy együtt töltsük a húsvétot? Ez gáz?
Barátommal nem élünk együtt, mind a kettőnknek van albérlete, lassan az összeköltözést tervezzük. Ő a hétvégére hazament a családjához, én is az enyémhez. Viszont ő mondta, hogy már visszajön vasárnap, mert dolgozni szeretne hétfőn. (Vállalkozó, szóval otthonról dolgozna)
Bár neki nem háborodtam fel, hogy eszébe sem jutott, hogy ha már igazából mindketten ráérünk, csinálhatnánk valamit, vagy legalább együtt tölthetnénk egy kis időt, mert hétköznapokon szinte semmit nem csinálunk, igazából mélységesen rosszul esett.
Jogosan esik ez most rosszul?
Honnan tudod, hogy eszébe sem jutott? Ő sem mondta, te sem mondtad. Ennyi erővel ő is gondolhatja azt, hogy neked nem jutott eszedbe.
Ahogy előttem is írták: néma gyereknek...
Igaz, talán mondanom kellett volna.
Másnak én is tanácsoltam volna, nem tudom, miért vagyok életképtelen.
Igen jogosan esik rosszul. Itt van 4 nap. Az odáig oké, hogy egy részét együtt töltitek a családdal. De hogy egy nap vagy pár óra ne jusson rád....
Talán hívd fel és mond meg neki, hogy szeretnél vele is lenne a hosszúhétvégén.
Mivel nem mondtad neki, ezért jogtalan a kiakadásod.
Legyen ez tanulópénz a legközelebbi alkalomra :)
Ez a vonat elment, tedd túl magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!