Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fel sem merült, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel sem merült, hogy együtt töltsük a húsvétot? Ez gáz?

Figyelt kérdés

Barátommal nem élünk együtt, mind a kettőnknek van albérlete, lassan az összeköltözést tervezzük. Ő a hétvégére hazament a családjához, én is az enyémhez. Viszont ő mondta, hogy már visszajön vasárnap, mert dolgozni szeretne hétfőn. (Vállalkozó, szóval otthonról dolgozna)

Bár neki nem háborodtam fel, hogy eszébe sem jutott, hogy ha már igazából mindketten ráérünk, csinálhatnánk valamit, vagy legalább együtt tölthetnénk egy kis időt, mert hétköznapokon szinte semmit nem csinálunk, igazából mélységesen rosszul esett.

Jogosan esik ez most rosszul?

2017. ápr. 15. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Vasárnap vissza megy az anyjától felpakolva, tele hassal, nem lesz kedve dugni.
2017. ápr. 15. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is rosszul esett volna, de akkor kinyitom a szám, és megmondom neki hogy én mire gondoltam, mert lehet h simán benne lenne, csak ő most nem úgy tekintett erre a pár napra, mint te.
2017. ápr. 15. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem, inkább örülj neki, hogy egy agilis embered van, aki tesz a jövőtökért. Egyébként néma gyereknek anyja sem érti a szavát, lehet, hogy említened kellett volna, hogy tölthetnétek együtt egy romantikus napot.
2017. ápr. 15. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#1 OMG XD
2017. ápr. 15. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy eszébe sem jutott? Ő sem mondta, te sem mondtad. Ennyi erővel ő is gondolhatja azt, hogy neked nem jutott eszedbe.

Ahogy előttem is írták: néma gyereknek...

2017. ápr. 15. 17:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Igaz, talán mondanom kellett volna.

Másnak én is tanácsoltam volna, nem tudom, miért vagyok életképtelen.

2017. ápr. 15. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen jogosan esik rosszul. Itt van 4 nap. Az odáig oké, hogy egy részét együtt töltitek a családdal. De hogy egy nap vagy pár óra ne jusson rád....

Talán hívd fel és mond meg neki, hogy szeretnél vele is lenne a hosszúhétvégén.

2017. ápr. 15. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez vigasztal nekem sok karim meg husvétom volt egyedül..én is egyedül leszek holnap de ha nem esik max elmegyek futni..vagy bicozni vagy csak filmeket nézek egész nap..
2017. ápr. 15. 18:02
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mondhatod neki, csak ne sértődj meg ha nemet mond rá. Azt tudod, hogy nem muszáj minden egyes ünnepet együtt tölteni, csak azért mert egymásra találtatok ugye? Báár...ezen sokat kiakadnak.
2017. ápr. 15. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Mivel nem mondtad neki, ezért jogtalan a kiakadásod.

Legyen ez tanulópénz a legközelebbi alkalomra :)

Ez a vonat elment, tedd túl magad :)

2017. ápr. 15. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!