Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel sem merült, hogy együtt töltsük a húsvétot? Ez gáz?
Figyelt kérdés
Barátommal nem élünk együtt, mind a kettőnknek van albérlete, lassan az összeköltözést tervezzük. Ő a hétvégére hazament a családjához, én is az enyémhez. Viszont ő mondta, hogy már visszajön vasárnap, mert dolgozni szeretne hétfőn. (Vállalkozó, szóval otthonról dolgozna)
Bár neki nem háborodtam fel, hogy eszébe sem jutott, hogy ha már igazából mindketten ráérünk, csinálhatnánk valamit, vagy legalább együtt tölthetnénk egy kis időt, mert hétköznapokon szinte semmit nem csinálunk, igazából mélységesen rosszul esett.
Jogosan esik ez most rosszul?
2017. ápr. 15. 17:36
11/12 anonim válasza:
Összeköltözés?
Szerintem akkor is le fog lépni, nem miattad jön most se vissza, hanem mert dolgozni akar - bár azt meg tudna a szüleitől is.
Ez volt Karácsonykor is, ha nem tévedek?
12/12 A kérdező kommentje:
Hát karácsonykor én pont külföldön voltam, szóval nincs viszonyítási alapom, de gondolom akkor is ez lett volna.
2017. ápr. 16. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!