Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a barátnőmet a kedvenc előadójának koncertjére?
A barátnőm gyerekkora óta nagy rajongója egy bizonyos előadónak és azt kéri, hogy engedjem el, de én nem akarom elengedni. Szerintetek?
21F, 23L
Nem fogja mert attól "trassal", hogy őt leszúrják a taxiba, a barátnőt elviszi a koncertre a taxis és őt ott szúrják le. 🤣🤣🤣
Én vagyok a proli vidéki, oké. De te milyen vagy? Annyira okos vagy, hogy ide jössz tanácsot kérni mert nem vagy képes megbeszélni a pároddal, hogy aggódsz érte és te ha mindjárt piros hó esik akkor sem fogsz vele elmenni mert nem szereted az énekeseket. Légy férfi és mondd meg neki, hogy nem akarod, hogy menjen. Probléma megoldva.
Igaz, hogy szomorú lesz biztosan, de majd túllép rajta hiszen te vagy az őrangyala. Hol itt a gond?
Jaj elfelejtettem hozzáfűzni, hogy te nem tudsz értelmes beszélgetést folytatni csak parancsokat osztogatni, sértegetni magad körül az embereket, 6 naponta edzeni mint egy őrült, de autóra nem telik. Természetesen be is zárod a panelba, úgy viselkedtek mintha apa és lánya kapcsolatban lennétek mert ő tolószékes szerencsétlen és mert te üldözési mániában szenvedsz. Az összes pszichopata titeket nézett ki és alig várják, hogy lemészároljanak titeket.
Szimplán retardált vagy! 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣🤣
" Te rábíznád egy random taxisra a barátnődet? "
Nem Bogárka. Nem bíznám rá, mert felnőtt embereket nem bízunk másokra. Majd ő rendel magának taxit és beszáll. Ha valóban létezik a csaj és tolószékes, akkor jelzi a diszpécsernek, hogy asszisztációra van szüksége és megfelelő kocsira.
És miért veszélyes a taxi? Csak egy megtörtént esetet mondj Budapesten.
Azt mindenki tudja (max. a vidékiek és külföldiek nem), hogy nem szállunk be hiéna kocsiba, csak jól ismert taxi társaságéba, de leginkább telefonon rendeljük, akkor is, ha 5 taxi áll elöttünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!