Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm hármasozni szeretne, és van erre kiszemeltje, kettő is. Kellene aggódnom?
Mármint nem nélkülem, két sráccal, hanem vagy az egyik, vagy a másik.
Az egyik az expasija. Igazából barátok maradtak a kapcsolat után.
A másik meg egy haverom, akivel voltunk már hármasban, de akkor még nem voltunk párkapcsolatban..
A kérdés és a válaszok egy része is szörnyen közönséges.
Alapból miért merül fel egy jó kapcsolatban ilyesmi? A "nyitott kapcsolat" koncepciója is egy baromság, azokat se értem, akik ezt csinálják.
Szerintem, ha ilyen ötlete támadt, akkor nem te vagy az egyedüli játékos a pályán. :(
Én is azt mondom, hogy valószínűleg az ex és akár a haverod is rájár néha a barátnődre. Plusz ezután a hármas után is, ha megtörténik, akkor gyakorlatilag zöld lámpát kaptak.
Nő
Szerintem nem járnak rá, csak nem szerelmes beléd, de nyilván te sem, ha egy másik pasival közösen dugtad meg. A 10es véleményét osztom, nem normális(ahogy ti sem), de semmivel sem rosszabb nálatok, olyan, mint ti, csak nőben.
Mivel az én értékrendem más, én szakítanék.
Mert vannak vagyai ahogy sok pari szeretne ket not ugy miert ne vagyhatna egy no ket pasira?
Egyszeruen csak szereti ha ket ferfi izgatja simogatja dugja
Ettol meg nem lesz k vagy nimfo sem automatikusan megcsalos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!