Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy a kiszemeltjének van pasija?
ne mond el, mert úgy se hinné el neked
meg nem szép dolog xart keverni
Nem tudom, hogy másnál ez hogyan van, de nálam az első és legfontosabb dolog az őszinteség.
Ha van egy lány aki közeledik hozzám és kiderül, hogy van valakije az nagyon kiábrándító tud lenni.
Ha más mellett ilyet csinál akkor mellettem is megcsinálná, a bizalmi szint nagyon lent lenne már az elején.
Írtad, hogy kedveled és próbálkoztál is nála.
Írd vagy mond meg neki, hogy kedveled és nem akarsz neki rosszat, de annak a csajnak van valakije és nem épp a legjobb választás lenne.
Szerintem ez még nem igazán sz*r kavarás.
Őrülnék neki ha valaki felnyitná a szememet és megóvna egy nagyon nagy csalódástól.
Még a végén akár jó irányba is fordulhat a kettőtök kapcsolata, de ebbe sem szabad beleélni magadat.
Ne azt nézd, hogy mi lenne a következmény, hanem azt csináld ami szerinted a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!