Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, hogy rám nyomultak?
Szerintem ha a párod, akkro ne titkolózz előtte.
Az ilyen főnökkel meg közölném, hogy ha mégegyszer rossz helyen taperol, megy a feljelentés.
Én a helyében szeretném tudni.
Ha továbbmegy,annak ellenére,hogy szólsz neki (már ha itt is rászóltál),akkor meg ne hagyd,szólj az illetékesnek,hogy zaklat.
Hát, elöször is, a pasidnak is el mondhatod, de az az első, ha van egy még magasabb szintű főnök, mint mondjuk egy felső v, akkor neki jelenteni kéne ezt.
Ennek az elintézésére van hivatalos módszer is.
Aztán ha akkor sem marad abba a dolog, akkor marad a feljelentés munkahelyi zaklatásért, ami aztán börtönt is jelenthet a fickónak.
A főnökök akkor ilyen kedvesek sajna csak a nőkkel, ha meg akarják dönteni őket.
Akárhogy is, semmiképp ne hagyd hogy szó nélkül maradjon az ügy, se azt hogy a pasid intézkedjen.
Mond el a párodnak! Ha ismert és te őszinte vagy, nem taktikázol akkor nem fog téged hibáztatni. De nyugodt és higgadt helyzetben mond el.
Jártam hasonlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!