Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? Elmondjam neki hogy szeretem?
16 éves fiú vagyok, és van egy lány aki nagyon tetszik,2 hónapja még nem is ismert csak látásból, de sikerült megismernem és 1 hónapja minden nap beszélünk, hetente egyszer elkísérem suliba, többször is megtenném csak máshogy mennek a buszaink, legutóbb cukrászdában és moziban voltunk, és megengedi hogy megfogjam a kezét, gyakran egymás szemébe nézünk, szerintetek ez elég jel ahhoz hogy azt mondjam ő is szeret, vagy érez valamit? :D
Általában kicsit bizonytalan és határozatlan vagyok, utálom is magamban ezt,de ez van ilyen vagyok, viszont kíváncsi vagyok a véleményetekre, és hogy mit tennétek a helyemben :)
Előre is köszi szépen :D
1. válaszoló, köszi a választ
Szerencsére nem vagyok nyomulós és ahogy őt ismerem ha az lennék biztos hogy odébb állna :D
De amúgy eddig is elég lassan haladtam, nem vagyok az a kapkodós fajta, azt se gondoltam hogy egyáltalán idáig eljutok vele, egyébként nem az a "nőcsábász" típus vagyok, tehát nekem sose ment könnyen a csajozás, de most talán összejöhet..:)
Tenyleg mire varsz mar?:D
Na drukkolok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!