Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy sok nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok nő elvárja a párjától, hogy hallgassa meg a panaszkodását és adjon neki igazat?

Figyelt kérdés

Viszont észre vettem, hogyha egy férfi panaszkodik az a nőknek nagyon visszataszító.

Íme egy újabb példa amikor a nők kedvezményt akarnak kiharcolni.

Nekem lehet, halgassál meg, a véleményed az nem érdekel, de a végén nekem adjál igazat.

Fordított esetben rám ne számíts. Ki kíváncsi a másik bajára..

Honnan jön ez a mérhetetlen önzőség és kettős mérce?

okt. 14. 13:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10#

Számomra nem jelent problémát beismerni, hogy igen sok férfi van aki csak dugni akar. Sok férfi van aki a nőket csak tárgyként kezeli. Igen elismerem, hogy mikor huszonéves voltam sokszor én is csak tárgyként kezeltem a nőket. Csak dugni akartam és a lelkük nem érdekelt. Viszont ez változott az évek során.

Nekem miért megy ez könnyedén és a nöknek miért az a legtöbb reakció, hogy " Nem minden nő ilyen, én nem ilyen vagyok és a barátnőim sem ilyenek, nehogy már úgy,állítsd be, hogy minden nő ilyen, ne általánosítsál, vannak ilyen nők, de sokkal több a normális"

Egyetlen egy nő nincs,aki azt mondaná. Igen sok ilyen nő van, egyre több. Szerencsére én nem vagyok ilyen, de ettől még látom, hogy legalább annyi ilyen nő van mint normális.

Ez egy korrekt válasz lenne, de ehelyett vagy totális tagadás vagy a probléma elbagatelizálása vagy,a kérdező hül.e vagy csak egy pár nő ilyen.. csak szólok, hogy,az is általánosítás amikor a nő állítja, hogy sok nő normàlis, de ilyenkor valahogy,a nők nem reklamálnak, hogy ez általánosítás.

Az állandó tagadással és hárítással van a gond.

okt. 17. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés inkább a férfiakra vonatkozik.
okt. 17. 09:22
 13/15 A kérdező kommentje:

12#

Miért nehéz elismerni, hogy a nőkre vonatkozik a kérdés?

Én a nőknek szántam.

okt. 17. 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez leginkább a férfiakra jellemző….
okt. 17. 16:22
 15/15 A kérdező kommentje:

14#

Ja értem. Mindent ami rossz az a férfiakra jellemzö. Nem csalódtam.

okt. 18. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!