Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan neheztelek a férjemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan neheztelek a férjemre, hogy miközben én tüdőgyulladással küzdök idehívta a mestereket és nekiálltak fúrni- faragni úgy, hogy a szekrényekről se nem pakolták le a dolgokat, se nem takarták le fóliával és most vastagon belepett a por mindent?

Figyelt kérdés
Én éppen orvosnál voltam és arra jöttem haza, hogy vastagon áll a por mindenütt. Jártányi erőm sincs takarítani, kétoldali covid tüdőgyulladásom van, minimális erőkifejtés után légszomjam van.

okt. 10. 11:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudsz esetleg elmenni valahova gyógyulni? Rokonhoz, stb.

Mindenesetre ne takaríts ebben az állapotban.

okt. 10. 19:42
 22/24 anonim ***** válasza:
52%

Ez jó kis provokatív kamu, de a "mesterek" nem aznap állnak neki melózni, hanem egy komolyabb munkát hetekkel előtte beterveznek.

Hogy neked épp akkorra tüdőgyulladásod lett, az mondjuk nem az ő hibájuk.

okt. 10. 20:17
 23/24 A kérdező kommentje:

22!

Provokatív és kamu kérdés???

Miből következtetsz erre?

Már írtam, hogy akut dolog miatt jöttek, csőtörés miatt.

okt. 10. 21:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

És egy csőtörés javítását mégis hogy képzelted napokig, netán hetekig elhúzni???

Tönkremegy a fal, akár az alap is, ha társasház, szétbsszátok a szomszédok lakását is.

Azonnal neki kell látni, amint lehet. Nincs feltétlen idő takarófóliákkal sem szarakodni, pláne ha még el is kell menni beszerezni. De ahogy írtam, egyébként sem por ellen való, hanem a lecsöpögő festékre.

A jolly jocker továbbra is az, hogy kinyitod a szádat és megmondod a férjednek, hogy nem tudsz segíteni a takarításban, mert rosszul vagy.

okt. 11. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!