Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan neheztelek a férjemre, hogy miközben én tüdőgyulladással küzdök idehívta a mestereket és nekiálltak fúrni- faragni úgy, hogy a szekrényekről se nem pakolták le a dolgokat, se nem takarták le fóliával és most vastagon belepett a por mindent?
MOst a nagy semmiből, míg te orvosnál voltál, váratlanul kihívta a mestereket, akik rögtön ki is mentek és végeztek is? EZ így nem hihető.
Miért neked kéne takarítani? A férjed maj rendet rak.
Azért elképesztő hogy néhányan már itt a válást emlegetik meg minden idiótának elmondják a férjet.
Nyilván meg volt beszélve hogy ez lesz, nyilván nem gyors amíg orvosnál voltál direkt kihívta a mestereket. Nyilván azt sem tudta előre sem senki hogy mikor leszel beteg
A mestereket muszáj volt kihívni, akut probléma miatt.
Engem az zavart, hogy úgy álltak neki a munkának, hogy nem foglalkoztak vele, hogy letakarják a dolgokat.
Egyébként nagyon szeretjük egymást a férjemmel, nem csináltam nagy ügyet a dologból, de rosszul esett, hogy kértem, hogy úgy álljanak neki a munkának, hogy takarófóliával letakarják a dolgokat és ez mégsem így történt és most betegen, fulladozva fogalmam sincs hogy oldom így meg a takarítást.
Aki azt írta, hogy nagytakarítani is leget covidosan:
Nekem nem sima covid fertőzésem van, hanem kétoldali, kiterjedt covid tudőgyulladásom. Életveszélyes állapotban voltam nemrég még és most se vagyok jól.
17! Mindig én oldom meg a takarítást itthon, énis teljes munkaidőben dolgozom, de a férjem a vállalkozása mellett még annyira sem ér rá, mint én, rengeteg minden hárul rá.
Tehát előre borítékolható, hogy ez is teljes egészében az én feladatom lesz.
Akkor kinyitod a szádat és megmondod a férjednek, hogy mivel beteg vagy, ezért most takarítson ki ő.
Amúgy meg a takarófólia leszedésekor is szanaszét hullik a fűrészpor meg ilyenek, akkor is kell porszívózni, port törölni, felmosni. Ez festéskor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!