Hogyan lehetne segiteni a kutyamon? szegeny nemetjuhaszom fuleit vastagon marjak a legyek.par dolgot kiprobaltam,kulonbozo sprek,de mar le is ragaszottam a fuleit gezzel, hogy ne ferjenek hozzajuk a legyek.
Állatorvos tud felírni receptre hatásos spray-t/krémet, a vény nélkül kapható szerek valóban nem érnek semmit.
A vazelin a célnak megfelel, de csak a tüneteket kezeli, a probléma forrását nem szünteti meg.
Nekünknez bevált, borzalmas büdös kenőcs, begyógyította az öreg kutyánk legyektől kimart, vérző, varas orrát. A kutya bőrére Frontline cseppet alkalmazunk azóta, a legyek sokkal kevésbé bántják.
Szerintem vidd állatorvoshoz mert lehetséges hogy teleköpték és akár peték is lehetnek benne amik már komolyabb fertőzéssel is járhat. Állatorvosnak lehet ki kell tisztítania amit jobb rábízni legalább az első ilyen kezelést és megmondja pontosan mit csinálj a jövőben és lehet párszor vissza kell vinned kontrollra.
Azzal nagyon ne játssz hogy mindenfélével bekened mert lehet van ami árthat neki ha mondjuk érzékeny egy összetevőre vagy allergiás tünetei is lehetnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!