Szerintetek mit tudnék tenni hogy a kutyám vastagon (mélyen) ugasson? Mert legtöbbször csak vékonyan ugat, de néha mélyen Köszi elorre is
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 18:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmit, mert ezt is a genetika határozza meg.
2/7 anonim válasza:
Magyarázd el neki kutyául, hogy "Buksi, mélyebben ugassá má me vékony a hangod". Lefordítom hogy szó szerint mit mondj: vau vau vavavau vau. Ezt elmondod neki meg fogja érteni.
3/7 Akiteki válasza:
Kérd meg a Vastag Csabát, hogy vegye a hátára.
4/7 anonim válasza:
Tömd vastagra a pénztárcáját, hátha attól megjön a kedve.
5/7 anonim válasza:
Semmit.Ő így ugat és kész.Vannak olyan kutyák akik mélyen ugatnak, és olyan kutyák is vannak akik vékonyan ugatnak. (genetika) Nem bírod neki elmagyarázni hogy mit akarsz, szóval ne is próbálkozz.
6/7 Szilvi & Argos válasza:
Nyilván szitutól függően ugat mélyebben vagy magasabb hangon. Előbbit pl a kutyám akkor mutatja, ha hozzánk jön be vki. Ha kutya szaladgál a kerítés mellett, akkor magas hangon csahol.
Kutyád tud parancsra ugatni? Ha nem, akkor nem mindegy, hogy ugat? :D
Én megtanítottam ugatni. Alapból zsákmányosan elég magas hangon ugat, de kikötve, kicsit "fenyegetve" már sűrűbben és mélyebben vakkant
7/7 A kérdező kommentje:
jah értem, és igen parancsra is ugat :))
2014. márc. 25. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!