Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat rajtam kívül olyan férfi,aki nem szégyenli,hogy nagyon kövér nő a párja?
Figyelt kérdés
Több olyan megnyilvánulást olvastam,hogy egy férfinak az a legnagyobb szégyen,ha extrém kövér társa van.Különösen a haverok előtt ciki.Nekem volt pár tényleg hatalmas méretű kedvesem,de eszembe sem jutott,hogy szégyenkeznem kellene miatta.Sőt,kifejezetten szerettem velük mutatkozni.Lehet csak én vagyok ezzel így?okt. 10. 09:13
11/16 A kérdező kommentje:
Ha nő volt,akkor biztos tetszett volna.Nagyon kövér nem lehetett,ha elfért a székben.
okt. 15. 15:05
12/16 anonim válasza:
Jaj, Bochkor Gábor vagy Schubert Norbi?
Hagyjuk már, egy csomó férfi kifejezetten a húsosabb csajokra bukik.
Egyébként sem másoknak kell megfelelnie, ha nem neked.
13/16 anonim válasza:
“A te barátnőd azért nem olyan nagy,kevésbé feltűnő,mint az én 192 kg-os kedvesem volt.”
Hát ahhoz képest nyilván nem, de azért tekintélyes pocakja van, látszik messziről, hogy nem vékony :) És néha oda is kell figyelni erre, nem tudunk akármilyen programot szervezni, sokat mászni, stb stb. De számunkra ezek semmiféle gondot nem okoz.
14/16 A kérdező kommentje:
Az exemmel a hatalmas súlya ellenére sokat sétáltunk,nyilván többet kellett közben pihennie.Minden otthoni munkát elvégzett,ha nála voltam segítettem neki.A lépcsőzést nem bírta,azt ha lehet kerültük.Még a cipőkötés volt neki gond,mert az óriási hasától nem igazán tudott lehejolni.
okt. 17. 09:08
15/16 anonim válasza:
Ne a haveroknak akarj megfelelni! Ha tetszik légy Vele! Természetesen mondjuk van egészségügyi kockázata ha valaki kövér, annak meg pláne, ha extra kövér, ezzel mondjuk azért jó tisztában lenned, de még az is lehet, hogy hosszú távon sem okoz ez sem problémát egészségügyileg. Szóval ha szereted légy Vele, és ne azzal foglalkozz, hogy mit mondanak a haverok! Aki e miatt nem barát, nem haver, az soha sem volt igazán az! Szóval nyilván a Te döntésed, de nekem ez a véleményem.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ne mások véleményére adj. Neked tetszik és szereted, akkor kit érdekel más véleménye? Neki nem teszik, és? Tehet egy szívességet! A te párod. Persze, sokszor nehéz „más"nak lenni, de nem vagyunk egyformák. Én is kövér vagyok betegség miatt, szóval... Szeresd én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!