Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemista párok! Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista párok! Hogy lehet túlélni a vizsgaidőszakot?

Figyelt kérdés
A gond az, hogy ilyenkor a párom teljesen "zombivá" alakul. Közölte, hogy nem akar hazajönni a kollégiumból 3 hétig, mert tanul (és tényleg, egyfolytában, szinte kényszeresen), ne is számítsak arra, hogy találkozunk. Oké, én is tanulok, szerintem nehezebb szakon vagyok, de azért nem állandóan, és tudok x+1 vizsga között is időt szakítani más dolgokra... Ő pedig teljesen tönkreteszi magát: éjszakába nyúlóan tanul, nem törődik semmivel. Mit tehetnék? Ja és közben azon siránkozik, hogy mennyire hiányzom neki...
2009. jan. 7. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

sztem ebben a lányok és fiúk különböznek egymástól. Mármint h "időt szakítani a másik emberre". Én is mennyit gyötrődöm rajta, h "ha én tudok rá időt szánni, akkor ő rám miért nem?!" és ez a kérdés döbbentett rá, h ez nem csak nálam általános jelenség. Ezt el kell tudni fogadni. Máshogy működik. Sztem megcsalni nem fog, és nem fogsz neki kevésbé hiányozni sem, ha nem találkoztok a vizsgadömping idején.

Egy-egy telefon, vagy bíztató sms csodákra képes. Támogasd, és biztosítsd afelől, h így is szereted, és szorítasz neki. És gondolj arra, mennyire fogtok egymásnak örülni, ha vége a nagy hajtásnak!

Ne add föl, és főleg ne keseredj el! :)

2009. jan. 10. 01:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el, hogy olyan barátot (barátnőt?) akarsz, aki alkalmanként 3 hétig távol van (és közben biztosan nem csal meg), vagy olyat, aki ugyan nincs távol 3 hétig, de cserébe elbukja az egyetemi tanulmányait. Szerintem pusztán önző szempontból is az előbbit célszerű előnyben részesítened.

Nehezebb/könnyebb szak - a saját szakját mindenki nehezebbnek tartja.

2009. jan. 12. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!