Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista párok! Hogy lehet túlélni a vizsgaidőszakot?
Hát, mi barátnőmmel mindíg sikerül időt szakítani egymásra. Máshogy ne is bírnánk :)
Egyébként mi már egyre kevésbé stresszelünk a vizsgákon(Ő még inkább, de negem már nem izgatnak egyáltalán) Ami a te gondodat illeti nem tehetsz mást, mint támogatod. Remélhetőleg nem fog kimerülni teljesen a sok tanulástól...
Mindenki másképp éli meg a vizsgaidőszakot. lehet hogy te úgy gondolod, hogy nehezebb a szakod (mondjuk mki azt hiszi a saját szakja a legnehezebb) és neki könnyebb, de ő így tanul, így készül, kifordul önmagából, idegeskedik, ilyeneket mond, hogy inkább ne is találkozzatok. ezt ne vedd komolyan, ha vége a v.időszaknak, újra normális lesz.
én is kényszeres tanuló vagyok, éjszakába nyúlóan tanulok, stresszelek, energiaitalozom. én ilyenkor vegetatív ösztönállat szintjén élek: tanulok, vizsgázok, alszom. és csak néha eszem, ha nagyon muszáj, boltba se nagyon megyek, nem érintkezem emberekkel. fogadd el, hogy ilyen a barátod, ne aggódj miatta, és semmiképpen ne csesztesd. mkinek más a túlélő stratégiája v.időszakra, neki ilyen.
OK, értem, hogy így tanul, de aggódom érte! Szeretem és iszonyú látni, hogy zombit csinál magából...
Támogassam? De hogy? Elutasít, nem hajlandó felkelni a könyvei mellől, hogy találkozzon velem.
figyelj. aki komolyan veszi a v.időszakot, az bizony zombit csinál magából. ne aggódj érte, hagyd békén.
inkább tanulj te is.
Én is komolyan veszem a vizsgaidőszakot és sokat tanulok (meg is lett minden eddig elsőre, már az előző félévekben is). DE azért nem teszem tönkre az egészségemet és másra is szakítok időt. Azért alvásra, szexre és minimális kikapcsolódásra szükség lenne, nem? Legalábbis szerintem...
Ja és nem tudom nem békén hagyni, mert mint már mondtam, kollégista!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!