Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett azokkal a nőkkel, akik rájöttek, hogy rossz embernek szültek gyereket?
Mióta vagytok együtt?
Mikor változott meg a kapcsolatotok?
Milyen gyakoriak a veszekedések?
Szeretitek egymást?
10# , 6-os vagyok. Úgy gondolom, ha már én is teljes munkaidőben dolgozom, sok pénzt hozok haza, elvárható lenne, hogy ne az én nyakamban legyen minden itthon.
Pont hogy nem voltam sokat itthon a gyerekkel,16 hónapot, mert kellet a pénz, építkeztünk.
Nekem is lenne ám kedvem csavarogni, nem egy szobor vagyok, hogy elvagyok itt a napoaliban évtizedekig.
Megmondom őszintén, már egy ideje teszek félre rendesen, építem fel a külön életem és ha nem lesz változás, 2 év múlva lépek (akkorra lesz meg az összeg az önerőhöz+némi tartalék esetleg felujításra). Nem igazán foglalkoztat most, hogy lesz e utána férfi vagy nem, jelenleg nem igazán vágyom rá ilyen kapcsolat után, amiben évek óta vagyok.
Hogy mi lett?
Elváltam. 0-ról építettem fel az életem és köszi, tökéletesen megvagyunk. Ja és üzenem az előttem szólóknak, hogy bőven vannak körülöttem férfiak, akik a csillagokat is képesek lennének lehozni azért, hogy velük legyek. Viszont magasabbra tettem a lécet, amit kevesek tudnak megugrani. De mégis akad azért valaki, aki simán átugorja azt a bizonyos lécet.
Mellékesen megjegyzem, egy egyedülálló anyukánál nincs erősebb a világon, aki önállóan egyedül képes megállni a helyét minden téren! Ezért kapósak annyira és egyben tartanak is tőle, hiszen ők azok, akiket nem tudnak olyan simán átverni többé. Mégis ők kellenek a többségnek, akik közül lehet válogatni jócskán. 😉
A, Folytatják a show-t ugyanazzal a személlyel;
B, Folytatják a show-t, de más személlyel úgy, hogy semmit sem tanul az előző kapcsolataiból.
Elköltöztem a gyerekkel, mikor 1,5 éves volt.
Visszamentem dolgozni, eladtam a házat, kifizettem a hitelt, vettem magunknak egy lakást.
Meló, ovi, aztán suli, edzés. Hosszú évekig így ketten.
Nagy sokára találtam társat, de annál jobbat. Neki is van 2 gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!