Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem teszi ezt meg értem, akkor nem szeret?
1 év kapcsolat után kiderült, hogy a páromnak van egy nagyon undorító fétise. Számomra teljesen beteges és elfogadhatatlan. Szakítani akartam vele, de akkor elkezdett sírni és könyörögni és esküdözni, hogy nem fog erre kérni soha, közöm nem kell, hogy legyen hozzá. Azt mondtam, hogy azzal a feltétellel maradok vele, ha elmegy szexuálpszichológushoz, és megpróbál megszabadulni ettől a vágyától, de ezt ő nem szeretné. Indokot nem mondott, hogy miért. Már a síró, könyörgőből megváltozott arra, hogy még ő kérdezi tőlem, hogy miért nem lehet elengedni, mikor ránk nincs semmi hatással, nem akarja nekem erőltetni a dolgot, fel se fogja hozni soha. és bőven megfelel neki a sima szex, neki nem kell ezt kiélnie. Én viszont azt sem szeretném, hogy ő ilyenekre gondoljon, ne adj isten, erre maszturbáljon és engem elképzeljen olyan helyzetben... Nem tudom elengedni magam, egész nap rajtam van a gyomorgörcs. Ő viszont már egyáltalán nem akar tenni értem semmit, sőt, még le is cseszett, hogy én ne legyek gondolat rendőrség.
Mi lenne a helyes lépés így? van ennem jövője?
"De én attól is görcsben vagyok, ha netán arra maszturbálna, hogy gondolatban engem így megaláz. Aki nem érti az maga is sérült."
Persze, persze, mindenki sérült, csak te nem.
"Nem tudom, hogy mit nem lehet azon megérteni, hogy" a pisiszexnek semmi köze a pedofiliához. Semmi. SEMMI.
Ezt csak te asszociálod a fejedben: pisi -> bepisilés -> gyerek -> pedofilia
Holott a következtetés minden egyes láncszeme, hogy a végkövetkeztetésről ne is beszéljünk, hibás.
Segítek:
szó sincs a gyerekes jellegű bepisilésről, hiszen az kontrollálatlan, akaratlan, ez irányított pisilés.
Ennél fogva semmi köze a gyerekhez, egyébként is, betegek is, idősek is bepisilhetnek, akkor lehet, hogy időskori beteges hajlama van?
Ha valaki olyasmire vágyik, ami gyerekkorához aszociálható, akkor szerinted az már pedofil is mindjárt? Biztos?
Ha valaki gyerekkorában szerette a tökfőzeléket, és felnőttkorábban is szereti, akkor az már pedofil esetleg akkor ha szex közben szeret étellel játszani, pl. tejszínhabbal stb. hiszen a gyerekek is szeretnek az étellel játszani?!
Hogy jön ehhez az, hogy gyerekekre izgul? Mert a pedofília ez. Pontosabban klinikai meghatározása szerint az, hogy CSAK olyan személyekhez vonzódik, akiknél még nem jelentkeztek a pubertás tünetei ÉS viselkedésük is gyerekes.
Mondjuk, te elég gyerekesen hisztizel anélkül, hogy bármit is meg akarnál érteni, de ez csak egy, remélem, ez még nem erősít meg téged abban, hogy ő pedofil lenne.
Sajnálom, hogy nem tanítottak meg téged arra, hogy nem illik olyat mondani valamire, hogy undorító. Nem mondjuk a tökfőzelékre, hogy undorító, még akkor sem, ha utáljuk. Azt mondhatod, hogy utálod, és semmiképpen nem kérsz belőle, de az, hogy undorító, már...
Azt pedig, hogy mi a beteges, csak bízd rá a szakemberekre. Azok szerint nem az.
Többek között viszont a kontrollmánia az, tehát ha valakinek érdemes lenne kezeltetnie magát, hát az te vagy.
Milyen kár, hogy az még eszedbe se jutott, hogy egyszerűen kategorikusan nemet mondj, de azért igyekezz őt megérteni, hogy megkérdezd, ez honnan jött neki, volt-e már ilyen élménye, vagy csak ki szeretné próbálni, vagy mi van? Azért szerintem az sokat jelentene, hogy a partneredet meg kívánnád érteni, és felvilágosult ember módjára viselkednél, nem hisztiznél...
Ha te valami miatt szorongsz, akkor neked vannak problémáid, akkor is neked van szükséged pszichológusra. Tudod, engem baromira nem zavar, hogy te mit gondolsz rólam. Egy fikarcnyit nem szorongok miatta. Az sem zavar, ha a párom olyasmiről fantáziál velem, ami amúgy a számomra tabu.
Ami neked van, az az önbecsülési problémádra vezethető vissza. Na, többek között ezzel lenne érdemes foglalkoznod. Ennek viszont semmi köze a pisiszexhez, aminél még itt is mondom, ezzel nem azt mondom, hogy bele kell menned ebbe a játékba.
Ha nekem rendben van az önbecsülésem, az énképem, akkor nem billent ki az egyensúlyomból, hogy a másik vajon mit gondol. Akkor nem kezdek el agyalni azon, ha a másikat látom maszturbálni, hogy jaj, most min járhat az agya, hacsak nem azért, hogy jobban megértsem a szexuális vágyait, és esetleg talán abban is benne lennék, és kielégíthetném őt úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!