Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem ha szeret?
Több mint egy éve van barátom fel eve komolyabb gondjaink jöttek fel. Mindenen kiakad. Nem írok.idobe. Nem veszem fel a telefont
Nem olyan hangnemen beszelek neha ha úgy jon ki
Előbb történt épp ilyen. Nem láttam hogy irt és hívott
Kise jelezte a telefonom. Megígértem elotte neki hogy irok nemsoka
De nem egyből irtam.
És nem jelzett a telom nem láttam hogy hivott.
Kiakadt.
Ki akar dobni ..jelenleg.. emiatt
Mit tegyek? Minden egyes mozdulatomnál mar akármi legyem rettegek hogy mikor fog kidobni.
Én nagyon elnéző vagyok vele
Igyekszem az lenni
Mit tegyek, mi lenne a helyes?
Abban biztos vagyok, hogy az első ilyen hisztijénél kib*sztam volna mint macskát szarni. Mi az, hogy nem írok "időben"? Ő a főnököd, vagy a párod amúgy?
Egyébként korai, de elég felismerhető jelei ezek a kontrolláló, uralkodó típusú embereknek, azoktól viszont menekülj, komolyan. Eleinte még hivogat, és hisztizik, ha épp nem tudod felvenni, aztán pár év múlva feltűnik, hogy teljesen leépítette a baráti körödet és ha 10 percet késel a boltból akkor is ideges.
Komolyan mondom, ne alázkodj meg ennyire. Ha férfi lennél akkor is ugyanezt írnám. Mindenki különálló ember, kapcsolatban is, senki nem kontrollálhatja és szabhatja meg, hogy mikor álljon az illető rendelkezésére!!!
22N
Zsarol, konrollmániás f, sz.
Nyilván nem normális.
Ha van önbecsülésed (nyilván nincs ha összejöttél egy ilyennel)
Akkor dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!