Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret a párom, tegnap ilyet mondott nekem, hogy több csajt is szétbaszna, de nem teszi mert velem van? Normális ilyet mondani?
Én is szétbasznám...a fejét...mondjuk egy serpenyővel..
De most komolyan normális az ilyen? Abban a pillanatban repült is volna és már mehetett is volna szétbaszni a többi csajt. Ilyen suttyót, ráadásul ilyen alpári stílusban fogalmazni, mint "szétbaszni". Pfff.
Mondjuk ezek nem a szerelem szavai....
Meg ennek a kis pötsnek sincs köze a férfi fogalmához
Aki ilyen sztereotípiákkal takarózva mentegeti magát (és sajnos az ilyen el is hiszi), nincsen tekintettel rám, az érzéseimre, a kapcsolatunkra, ill. láthatóan a kamasz/szingli életre vágyik (de persze a párkapcsolat kényelmét se tudja elengedni), azzal az első ilyen után komolyan leülnék beszélgetni, a második után pedig mehetne, amerre lát.
Az a nagy baj ezzel a típusú ("ez a férfitermészet") hozzáállással, hogy később az élet más területein is megnyilvánul, azt pedig már nem tudnám elviselni. Kezdve a koszos zokni széthagyásától (ilyenek a férfiak babám, fogadd el) a mosógép használatának képtelenségén át a gyereknevelésből való kihátrálásig (én férfi vagyok, ilyen vagyok, nem értek ehhez... te vagy a nő, te születtél a gyereksz@rpucolás génjeivel/képességével, nem én. A te dolgod - ez is.). Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy innentől nagyon kis lépés a "nőnek a konyhában a helye", és a "jogosan csaltalak meg a titkárnőmmel, mert én férfi vagyok, és jár a szex"...
Szóval... a párod esete sajnos nem egyedi, ezért túl széles körben elfogadott, ennek ellenére nem, nem jó és nem normális. Ha látsz benne elég IQ-t és érzelmi intelligenciát a fejlődésre, és a valóban jó és harmonikus párkapcsolathoz szükséges változások kialakítására, akkor próbáljátok meg.
Ha nem, akkor az én tanácsom egyértelműen az, hogy engedd el...
7- es.A kérdés láttán nekem is ez jutott először eszembe,hogy másnak hogy engedi a rendszer a csúnya szavak kiírását?
Na mindegy!
Kérdező! A párod egy s eggfej!Mondd neki hogy téged meg jópár pasi szétb... na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!