Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret a párom, tegnap ilyet mondott nekem, hogy több csajt is szétbaszna, de nem teszi mert velem van? Normális ilyet mondani?
Kérdező, a pasid egy alpári tahó p.araszt, de te meg hülye vagy, ha egy ilyennel maradsz...
Most őszintén! Szerinted szeret ő téged ilyen mondatok mellett?
De fogadjunk az lesz, hogy megbocsájtasz neki, ő meg annyit lát ebből, hogy duzzogsz rajta kicsit utána megint rajta vonaglasz...
Nem veszed észre, hogy semmibe vesz téged és kihasznál, sőt jót is mulat rajta?
Micsoda egy értelmiségi úriember a barátod! Ez a finom és kellemes megfogalmazás...hm. El tudom képzelni a pillanatot, amikor ilyen szépen kifejezte magát, és közben megmutatkoztak az intelligencia tipikus jelei a szemében, valamint a rendkívül gazdag érzelmi világa felszínre került.
:D
Kifogtál egy debilt.
Nő vagyok úgyhogy a "nőm" biztos nem fog nekem ilyet mesélni:) És amúgy a kérdező pasija sem arról áradozott kit hogy dugott meg és mennyire élvezte hanem csak közölte a saját maga módján azt a tényt hogy sok nővel lefeküdne. Ennek semmi köze ahhoz hogy mit érez a barátnője iránt, ettől még nagyon is szeretheti. Csak a nők mániája a semmin lovagolni és összefüggéseket keresni olyan dolgok között amik között nincs. Emiatt hülyeség lenne szakítani.
23-as: ja értem, te már sikeresen be vagy idomítva... nincs több kérdésem. :) Menj, hagyd hogy megveregessék a válladat a kérdezőéhez hasonló "férfiak". Ha sietsz, kapsz jutifalit is!
Mi meg maradunk a normális pasiknál. ;o)
Pasi vagyok, és szerintem is oltári gáz megnyilvánulás volt.
Kérdésre válaszolva: Nem, nem normális így válaszolni.
A "férfi természetet" meg ezen a ponton kérem ki minden normális férfi nevében.
Nem tudom mit személyeskedsz, én egy teljesen normális választ írtam, de ez is tipikus női reakció, egyből le kell szólni a másikat ha nem tetszik a véleménye. Ti ettől érzitek csak igazán jól magatokat. Tisztelet a kivételnek, beleértve magamat is.
Mivel téged sem b.ott szét (mármint szó szerint), továbbá gyakorlatilag a hűségét deklarálta, így teljesen normálisnak tekinthető.
A bunkózók meg egyszerűen csak irigyek, hogy nekik nincs ilyen jó kanjuk.
Oszt jónapot.
Én én túlzónak tartom a reakciókat (nőként), hogy emiatt mondjuk szakítani kellene. Vannak emberek - a párom is ilyen -, akik mérlegelés nélkül, nyers őszinteséggel kimondanak mindent, amit gondolnak. Azzal együtt, hogy a párom végtelenül intelligens és empatikus, bizony, néha jelezni kell neki, hogy egy-egy mondata hogy esik, és akkor megérti. Én is kaptam már hasonló mondatot, igaz, ő úgy fogalmazott, hogy bár az ösztöntől vezérelve valóban megfordul a fejében néha, hogy egy-egy jó csajt megdugna, de soha nem csalna meg, mert nem szeretne megbántani. (Egyébként meg tudom róla, hogy csak "nagy a szája", mert még életében nem szexelt senkivel érzelemmentesen, szerintem nem is tudna.)
Igen, rosszul esett ez a mondata, annak ellenére, hogy elég sok férfi barátom van, akik hasonlókról számoltak be, tehát a férfiak többségében ez a gondolat igenis megfogalmazódik. Ezzel nem árt, ha minden nő reálisan tisztában van, akkor is, ha nem akarunk róla tudni. Áltathatjuk magunkat, hogy a párunk soha nem néz rá vágyakozva egy-egy csinos nőre, de ez nem így van. Ez egy olyan dolog, amivel szerintem valahol mélyen mindenki tisztában van, csak nem akar vele szembenézni.
'mert nem szeretne megbántani.'
Hú, ez aztán a romantika! Még véletlenül sem azért mert mondjuk... Szeret, vagy mi??
A legtöbb nő tudja, hogy ilyenek a férfiak, de könyörgöm nehogymár ez feljogosítsa őket, hogy alpári módon beszéljenek! Teljesen máshogy is meg lehet ezt fogalmazni! És nehogy azt higyjék, hogy mi nem nézzük meg a náluk sokkal kigyúrtabb, nagyobb farkú, gazdagabb macsókat egy pillanatra! A különbség az, hogy míg azokat a tulajdonságokat amiket a nőknek tulajdonítanak (pl, hogy elméletileg érzelmesebbek) folyton titkolni, kiírtani, szégyellni, vergődve korlátozni kell a társadalom szerint, hogy a férfi nehogy elhagyjon, addig a férfiakét szinte isteníteni és elfogadni mer nehogymár ne legyünk elég lazák, nyitottak és bevállalósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!