Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szeret a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret a párom, tegnap ilyet mondott nekem, hogy több csajt is szétbaszna, de nem teszi mert velem van? Normális ilyet mondani?

Figyelt kérdés
Én kiakadtam,de szerinte ilyen a ffi természet..
2016. jún. 13. 13:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, a pasid egy alpári tahó p.araszt, de te meg hülye vagy, ha egy ilyennel maradsz...

Most őszintén! Szerinted szeret ő téged ilyen mondatok mellett?

De fogadjunk az lesz, hogy megbocsájtasz neki, ő meg annyit lát ebből, hogy duzzogsz rajta kicsit utána megint rajta vonaglasz...

Nem veszed észre, hogy semmibe vesz téged és kihasznál, sőt jót is mulat rajta?

2016. jún. 13. 15:19
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy értelmiségi úriember a barátod! Ez a finom és kellemes megfogalmazás...hm. El tudom képzelni a pillanatot, amikor ilyen szépen kifejezte magát, és közben megmutatkoztak az intelligencia tipikus jelei a szemében, valamint a rendkívül gazdag érzelmi világa felszínre került.

:D

Kifogtál egy debilt.

2016. jún. 13. 16:06
 23/34 anonim ***** válasza:
12%

Nő vagyok úgyhogy a "nőm" biztos nem fog nekem ilyet mesélni:) És amúgy a kérdező pasija sem arról áradozott kit hogy dugott meg és mennyire élvezte hanem csak közölte a saját maga módján azt a tényt hogy sok nővel lefeküdne. Ennek semmi köze ahhoz hogy mit érez a barátnője iránt, ettől még nagyon is szeretheti. Csak a nők mániája a semmin lovagolni és összefüggéseket keresni olyan dolgok között amik között nincs. Emiatt hülyeség lenne szakítani.

2016. jún. 13. 16:25
 24/34 anonim ***** válasza:
88%

23-as: ja értem, te már sikeresen be vagy idomítva... nincs több kérdésem. :) Menj, hagyd hogy megveregessék a válladat a kérdezőéhez hasonló "férfiak". Ha sietsz, kapsz jutifalit is!

Mi meg maradunk a normális pasiknál. ;o)

2016. jún. 13. 16:37
 25/34 anonim ***** válasza:
90%

Pasi vagyok, és szerintem is oltári gáz megnyilvánulás volt.

Kérdésre válaszolva: Nem, nem normális így válaszolni.

A "férfi természetet" meg ezen a ponton kérem ki minden normális férfi nevében.

2016. jún. 13. 16:48
 26/34 anonim ***** válasza:
87%
A pasid olyan marha kultúrált lehet, hogy hozzá inkább egy csicska (23-as válaszoló pl.), beidomított öleb való, és nem egy kecses, finom, vonzó nő. :)
2016. jún. 13. 17:01
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mit személyeskedsz, én egy teljesen normális választ írtam, de ez is tipikus női reakció, egyből le kell szólni a másikat ha nem tetszik a véleménye. Ti ettől érzitek csak igazán jól magatokat. Tisztelet a kivételnek, beleértve magamat is.

2016. jún. 13. 17:02
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Mivel téged sem b.ott szét (mármint szó szerint), továbbá gyakorlatilag a hűségét deklarálta, így teljesen normálisnak tekinthető.

A bunkózók meg egyszerűen csak irigyek, hogy nekik nincs ilyen jó kanjuk.

Oszt jónapot.

2016. jún. 13. 17:48
 29/34 anonim ***** válasza:
45%

Én én túlzónak tartom a reakciókat (nőként), hogy emiatt mondjuk szakítani kellene. Vannak emberek - a párom is ilyen -, akik mérlegelés nélkül, nyers őszinteséggel kimondanak mindent, amit gondolnak. Azzal együtt, hogy a párom végtelenül intelligens és empatikus, bizony, néha jelezni kell neki, hogy egy-egy mondata hogy esik, és akkor megérti. Én is kaptam már hasonló mondatot, igaz, ő úgy fogalmazott, hogy bár az ösztöntől vezérelve valóban megfordul a fejében néha, hogy egy-egy jó csajt megdugna, de soha nem csalna meg, mert nem szeretne megbántani. (Egyébként meg tudom róla, hogy csak "nagy a szája", mert még életében nem szexelt senkivel érzelemmentesen, szerintem nem is tudna.)

Igen, rosszul esett ez a mondata, annak ellenére, hogy elég sok férfi barátom van, akik hasonlókról számoltak be, tehát a férfiak többségében ez a gondolat igenis megfogalmazódik. Ezzel nem árt, ha minden nő reálisan tisztában van, akkor is, ha nem akarunk róla tudni. Áltathatjuk magunkat, hogy a párunk soha nem néz rá vágyakozva egy-egy csinos nőre, de ez nem így van. Ez egy olyan dolog, amivel szerintem valahol mélyen mindenki tisztában van, csak nem akar vele szembenézni.

2016. jún. 13. 18:27
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

'mert nem szeretne megbántani.'

Hú, ez aztán a romantika! Még véletlenül sem azért mert mondjuk... Szeret, vagy mi??

A legtöbb nő tudja, hogy ilyenek a férfiak, de könyörgöm nehogymár ez feljogosítsa őket, hogy alpári módon beszéljenek! Teljesen máshogy is meg lehet ezt fogalmazni! És nehogy azt higyjék, hogy mi nem nézzük meg a náluk sokkal kigyúrtabb, nagyobb farkú, gazdagabb macsókat egy pillanatra! A különbség az, hogy míg azokat a tulajdonságokat amiket a nőknek tulajdonítanak (pl, hogy elméletileg érzelmesebbek) folyton titkolni, kiírtani, szégyellni, vergődve korlátozni kell a társadalom szerint, hogy a férfi nehogy elhagyjon, addig a férfiakét szinte isteníteni és elfogadni mer nehogymár ne legyünk elég lazák, nyitottak és bevállalósak.

2016. jún. 13. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.