Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom megmagyarázni miből erzek olyat hogy nem szeret, mikozben pont az ellenkezojet teszi mintha szeretne, akkor valojaban nem szeret?
Valahogy olyan érzésem van hogy csak a szex miatt hülyít csak es tesz meg olyan dolgokat ertem amiket kérek.
De szóval ha nem kérek, a kisujját nem mozditaná értem...
Igazábol ringathatnám magam illuziókban hogy ez szerelem mert hű, felvállal, megtesz ertem dolgokat, a duma is megvan.., de mégis bennem az a red flag.:(
Ilyen esetben honnan tudhatnám meg azt hogy átver kihasznál ill használgat csak egy darabig, vagy hogy esetleg benéztem az egészet es szeret?
És más nők tetszenek neki..
Habár ez elvileg természetes a pasiknál hogy mindenkit elvinnének egy körre. De ezt látni hogy mással is képes lenne..
"És más nők tetszenek neki.."
Ja, mert ha eléd állna egy top pasi, akkor neked nem tetszene, ugye?
Egyébként hajrá, rontsd el a kapcsolatod! Így kell ezt csinálni! Majd megjön a szokásos női gang, akik támogatják a törekvésed.
"De szóval ha nem kérek, a kisujját nem mozditaná értem..."
Ez a tulajdonság fejleszhető, lehet, hogy érzéketlen, bamba.
Hosszútávon viszont idegtépő, hogy mindent mondani kell. Én sajnos tapasztaltam.
Mindenki megerdemel eleteben legalabb egy olyan kapcsolatot ahol megvan a kolcsonos szeretet, torodes es minden.
Kiveve az aki megreked egy rossz kapcsolatban. Az olyan nem :)
Igen ilyesmi.
Elfogadja sőt el is utasitja ha netán én meg akarom ölelni vagy hozzá bújni. Mindent ami nem szexuális közeledés
A szeretetet meg pláne nem érzem aprobb gesztusokbol sem. Azon nem is agyaltam.az tuti hogy nincs. Az en erdekeimet nem nézi törődés nulla. Ha mesélek vagy panaszkodom valamiről belémfolytja a szót es magàrol kezd beszélni.
Meg ilyenek.
A szerelmen agyaltam csak hogy az van e benne egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!