Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le hogy éjjel nagyon sokáig fent van messengeren/facen?
Figyelt kérdés
Lehet hogy vkivel chatel késői éjjelig? Szinte mindennap már kb 1ig 2ig is fent van messengeren, aztán meg azt mondja hogy de ő azt mondja ez nem igaz, biztos rossz a messenger.
De szerintem semmi baja, mostanában pontosan mutat nekem mindent.
Nem értem mi okból hazudik nekem! ilyen kis dologban,ha nem sumákol vmit.
szept. 30. 07:51
1/12 anonim válasza:
Nem bízol benne, akkor mit akarsz? Ülj le vele beszélni.
2/12 anonim válasza:
Ezek ilyenek, mind hazudik sajnos. :(
3/12 anonim válasza:
Fuh azonnal menekülnék ilyen kontrollmániás pártól. Nincs jobb dolgod, mint ezt nézegetni? Nincs életed?
4/12 anonim válasza:
Egyetértek, ne nézegesd már. Egyébként nekem is csinálta már a messenger hogy aludtam másnak meg zöld voltam. Egy ismerősöm kb mindig fenn van messenger szerint, mikor órákig nem lép be, mert otthon tanít. Na kb ennyire megbízható.
5/12 anonim válasza:
Jól le lettem pontozva, de minek hitegessük egymást?
Nyilván van olyan,hogy néha rosszul mutatja..de hogy több alkalommal.. meg gondolom adott okot a csekkolásra,ha a kérdezőnk nézegeti:)
6/12 anonim válasza:
"gondolom adott okot a csekkolásra,ha a kérdezőnk nézegeti:)"
A bolondnak minden ok.
7/12 anonim válasza:
Jaj, mindig jót röhögök az ilyen "a messenger mutatja hogy fent vagy" konteos hulyeken. A messenger lepten nyomon fszsgot mutat de mindegy. 😂
8/12 anonim válasza:
Hát igen, a messenger aztán a megbízhatóságától híres... Te meg akkora szakértő vagy. Különben meg mit nézegeted, aludjál.
9/12 anonim válasza:
A messenger “online” jelzője egy kalap 💩, összevissza mutogat mindent.
Aki nem akar ilyesmi drámákat az kikapcsolja a fenébe.
10/12 anonim válasza:
Nem csak az online jelzője. Van, amikor a saját telómon nem mutatja az üzenetet, amit *én* küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!