Lelkiismeret furdalásomnak kéne lenni ha éjjel írok valakinek Messengeren és felébred rá?
Szerintem nem kellene, hogy emiatt rossz érzésed legyen. Éjjelre én is halkitok, vagy ki is kapcsolom a telefont.
Mondjuk ha fent vagyok sokáig akkor nem írok éjjel üzenetet az is igaz.
Vagy sms-t írok amit "ütemezetten" előre beállított időpontban küldök el.
Igen, legyen. Mi a francnak írogatsz éjjel bárkire is...?
Ezer oka lehet annak, hogy nem halkítja le, de ezek közül egyik sem az, hogy a te csipogásodra akar felébredni.
A hisztis válaszoknak mondom, hogy külön az appot is le lehet némítani, nem kell az egész telefont.
Én úgy vettem észre, hogy ez egy bizonyos kor felett probléma. Én pl anyámnak nem szoktam írni este 10 után, de barátoknak simán bármikor és életemben nem panaszkodott még soha senki.
Egy barátnőm van akivel megbeszéltük hogy nem baj ha este írok mert sosem ébred fel ra; neki küldök üzeneteket bármikor, másnak nem.
#5 írta hogy le lehet némítani az appot/telefont, de mi van ha elfelejti az illető? Az ilyesmi előfordul...
Nem hiszem hogy vannak életbevágóan fontos messenger beszélgetések, amik nem várhatnak reggelig.
Én haragudnék ha engem ébresztenének fel, és lenne is lelkifurdalásom ha én ébresztenék fel valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!