Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így folytatni?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő, volt köztünk egy összeveszés, és azóta azt látom rajta, hogy mintha elmúltak volna nála az érzelmek.. 1 éve ismerem, 2 hónapja jöttünk össze. Én mondtam neki, hogy ha ez sok volt neki, akkor zárjuk le a dolgot, de folytatni akarta. Én is szeretném folytatni, de rossz érzés, hogy már nem olyan lelkes mint volt.. Ti folytatnátok így? Változhat ez még pozitív irányba..?
szept. 28. 15:34
1 2
 11/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Láthatóan leomlottak a szerelemért felelős hormonok. Ő sem érti, mi romlott el, talán akarná is folytatni, de nem fog menni.
szept. 28. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi volt az összeveszés tárgya? Mert azért nagyon nem mindegy.

Bár a leírásodból nekem az jön le, hogy meglehetősen unempatikus és lenéző. Talán lehet, hogy egy ilyennel nem is kellene folytatni.

szept. 29. 06:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Hú kicsit hosszú, igazából elég összetett is, sok félreértés volt köztünk, az utolsó például az, hogy küldtem neki valamit, amire annyit reagált, hogy most nem ér rá, pedig írtam hogy nekem ez fontos. Gondoltam majd másnap reagál de semmi. Erre utólag hetekkel később kiderült, hogy ő nem látta azt, hogy én írtam neki hogy jóéjt, azt hitte szó nélkül eltűntem, és emiatt onnantól nem keresett engem. Hát igen, tudom hogy úgy hangzik, mintha már nem érdekeltem volna, és ez így utólag szerintem így is van. Valahogy a gondolkodásunk annyira más, nekem sok dolog amit mondott bunkóság, amikor ezt megbeszéltük, akkor ő azt mondta szerinte semmi bunkóság nem volt benne. Egy példát mondok, amikor egy összeveszésnél rosszul éreztem magam, és vártam tőle valamit, bármit, amivel kicsit jobb kedvre derít, akkor azt mondta, ő nem egy nyugtató amit csak úgy bekapok ha bajom van. Nekem ez marha szarul esett, szerinte ebben semmi bántó nem volt. Hát nem tudom.
szept. 29. 07:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Szóval az összeveszések amiatt voltak általában, mert szerintem sokszor volt bunkó, őt pedig az ábrándította ki, hogy én ezeken kiakadtam, vagy rosszul estek, hisz szerinte ő egyáltalán nem volt velem bunkó soha.
szept. 29. 07:53
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem keresnél légyszíves egy olyan embert, akivel nem veszekedtek, hanem jól érzed magad???
szept. 29. 08:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Jólvan már, ez friss dolog, most tartok a lezárás résznél.. nem 2 másodperc ez..
szept. 29. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!