Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rendszeresen kaszinóba jár és kokaint is fogyaszt. Hogyan tovább?
Sajnos ez a kaszinózás nála régi dolog, már amikor megismerkedtünk is rendszeresen járt. Tudom, tudom, azt fogjátok írni, hogy nem kellett volna vele összejönni, de ezt leszámítva minden klappolt vele. Sikeres férfi, befektetésekből elég sok pénze van, úgyhogy itt nem arról van szó, hogy a megélhetésünket kockáztatja, mert általában nyerni szokott, persze van hogy veszít, de még így is jócskán pluszban van. A nagyobb probléma, hogy elkezdett mostanság kokainozni is, igaz nem lesz tőle agresszív, egy nagyon jámbor, jőszívű férfi, sosem emelte fel még a hangját sem velem 2 év alatt. Az a bajom, hogy a kaszinózást még elnéztem neki, de 2 szenvedélybetegség sok, főleg, hogy én semmi hasonlóval nem élek. Természetesen beszéltem vele ezekről, kinyilvánítottam nem tetszésemet és azt mondta abbahagyja a kábszerezést. Ideig óráig így is volt, de ma lebukott, hogy sunyiban ugyanúgy szívja. Nagyon rosszul esik, hogy hazudott, de legfőképp aggódom miatta. Nagyon szeretem őt, életem szerelme, úgyhogy kitartok mellette a végsőkig ez nem kérdés.
Mit tudnék tenni? Hogyan bírjam belátásra? Esetleg terápiára kéne elmennie?
Nincs tovább Kérdező.
Ennek a pasinak már kampec, a drog fel fogja emészteni.
Egyébként a kérdésben nem is ő a meglepő, hanem te.
Alap, hogy már rég ott kellett volna hagynod, de ezzel csak beléptél annak a sok-sok nőnek a táborába, akik arról panaszkodnak, hogy problémák vannak a párjukkal, de mégsem hagyják ott.
A kérdést főleg a feminista nők figyelmébe ajánom, akik folyamatosan vitába száltak velem azügyben, hogy a nőknek rendes pasi kell. Ez a kérdés is őket cáfolja.
"Uncsik már az életképtelen, alfa-függő csajszik sirámai."
Egy drogos nem alfa, hanem lúzer.
Aaaa ezt mar nem hiszem el🤣
Mi az isten van az emberekkel?
Jo partner, tokeletes kapcsolat de drogozik es kaszino fuggo?🤣 hallod magad, basszus?
Miert hiszed azt, hogy majd te megvaltoztatod? Es igen, le fogom irni, hogy ossze sem kellett volna jonnod vele. Gondolom, ha nem pluszban jonne ki belole, akkor azert jobban aggasztana a szituacio vagy mar elhagytad volna. Ne akard a megmentot jatszani, mert egyreszt nem vagy az, masreszt meg csak azon lehet segiteni, aki hagyja. Egyebkent kivancsi vagyok, milyen traumakon mentel keresztul, hogy ugy erzed, ebben a kapcsolatban biztonsagosan tudsz kotodni? Mert ha az ember egy ilyen szituacioban van, ahhoz valami igazan durvanak kellett tortennie gyerekkoraban. Es nem, ez nem szerelem, beteges ragaszkodas egy beteg emberhez es a penzhez.
Persze, ő a Rain Man, hogy számolja a lapokat, meg kifosztja a kaszinót. Hagyjál már. Te ezt tényleg elhiszed? A bukásairól nyilván nem is tudsz, mert nem fogja nagy dobra verni. Mindig a bank nyer hosszútávon.
"Aki azt írta, hogy krvázni is fog annak igaza van."
Simán lehet, hogy már most is krvázik.
27
Ostobák vagytok. Nem minden fekete és fehér. A gond akkor van, ha semmi nincs. Se külső, se belső, se pénz, se semmi, de az inceleknel a legnagyobb baj, hogy nem jók a szociális képességeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!