Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rendszeresen kaszinóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rendszeresen kaszinóba jár és kokaint is fogyaszt. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sajnos ez a kaszinózás nála régi dolog, már amikor megismerkedtünk is rendszeresen járt. Tudom, tudom, azt fogjátok írni, hogy nem kellett volna vele összejönni, de ezt leszámítva minden klappolt vele. Sikeres férfi, befektetésekből elég sok pénze van, úgyhogy itt nem arról van szó, hogy a megélhetésünket kockáztatja, mert általában nyerni szokott, persze van hogy veszít, de még így is jócskán pluszban van. A nagyobb probléma, hogy elkezdett mostanság kokainozni is, igaz nem lesz tőle agresszív, egy nagyon jámbor, jőszívű férfi, sosem emelte fel még a hangját sem velem 2 év alatt. Az a bajom, hogy a kaszinózást még elnéztem neki, de 2 szenvedélybetegség sok, főleg, hogy én semmi hasonlóval nem élek. Természetesen beszéltem vele ezekről, kinyilvánítottam nem tetszésemet és azt mondta abbahagyja a kábszerezést. Ideig óráig így is volt, de ma lebukott, hogy sunyiban ugyanúgy szívja. Nagyon rosszul esik, hogy hazudott, de legfőképp aggódom miatta. Nagyon szeretem őt, életem szerelme, úgyhogy kitartok mellette a végsőkig ez nem kérdés.

Mit tudnék tenni? Hogyan bírjam belátásra? Esetleg terápiára kéne elmennie?

szept. 22. 21:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Tovább?

Nincs megoldás.

Vagy vele maradsz vagy elhagyod.

Ha vele maradsz akkor viszont ez vár még rád vagy 20 évig, de ha vele maradsz akkor ne panaszkodj,.

szept. 22. 22:13
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Lapát!
szept. 22. 22:27
 13/32 anonim ***** válasza:
46%
Magyarul a pénze miat vagy vele.
szept. 22. 22:32
 14/32 A kérdező kommentje:
#4 nem hazudik, tud lapot számolni black jacken. Volt, hogy udvariasan megkérték, hogy távozzon az asztaltól. Mint mondtam, nem a kaszinó a főprobléma, azt ésszel csinálja, 2 év alatt rengeteg pénzt vett ki belőle.
szept. 22. 22:35
 15/32 A kérdező kommentje:
#13 nem.
szept. 22. 22:39
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Maradj vele ha egyszer ő életed szerelme, mem nem baj, hogy nemcsak magát, de téged is tönkre fog tenni.
szept. 22. 22:42
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Aki azt írta, hogy krvázni is fog annak igaza van. Unokatesóm hasonló karakter. Mocskosul sokat keres, cserébe irdatlan sok pénzt költ szerencse játékra, kokóra és most már krvákra is. Ki tudja hány lakás ára ment már el ezekre nála.. És mindezt úgy, hogy felesége van és gyerekei. A haverjai is ilyesmi fazonok. Szóval mondhatni jól ismerem ezt a típust.. Biztos, hogy nem maradnék ilyen faszi mellett. Amit ezek megcsinálnak a nőik háta mögött.. azt nem kívánom egy nőnek se.
szept. 22. 22:51
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
17 vagyok. Még annyit, hogy ragaszkodj az óvszerhez a nemi betegségek elkerülése végett a jövőben. Biztos, ami biztos.
szept. 22. 22:52
 19/32 anonim ***** válasza:
A te döntésed, hogy az eddig leírt lehetőségek közül mit teszel/nem teszel-, milyen irányba lépsz/maradsz benne.
szept. 22. 23:47
 20/32 anonim ***** válasza:
79%

"Láttál már öreg drogost?"

Valahol felsírt most Keith Richards.

szept. 23. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!