Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi segítséget, ház körüli munkát várhatok el a dolgozó férjemtől?
3 gyermekünk van, én meg velük vagyok itthon, mert mindhármuknak komoly tanulási nehézsége van. A magántanárokat nem tudnánk megfizetni, így én maradtam itthon velük.
A férjem dolgozik, irodai munkát végez, heti 1 napot jár be, a többit itthonról csinálja.
Eljutottunk odáig, hogy már semmit nem csinál meg itthon, minden az én feladatom lett én pedig ezt nagyon nem érzem jogosnak. Ő mindig azzal jön, hogy fáradt, de mondjam meg mit csinaljon majd megcsinálja. Ezzel csak az a baj, hogy az a majd soha nem jön el.
Kezdek nagyon elfáradni. Semmi segítségem nincs. A gyerekek ugyan csinálnak mindent, de csak segítséggel és kb 10* lassabban, mint ahogy én egyedül csinálnám. Egyszerűen már nem tudom, mit tegyek, mondjak, csináljak, hogy változzon a helyzet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem ez a kérdés a tiéd, hiába tagadod. Tényleg eléggé hasonlít a két sztori. Te is olyan vagy, mint a Bótos csávó. Ide jöttök havi pár alkalommal, szétszapuljátok az aktuális partnerereket, majd minden pontosan ugyanúgy marad, mint ahogyan volt. Hogy ennek mi értelme van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!