Leendő, vagy már a szakmájukban dolgozó történelem tanárok segítségét szeretném kérni. Felvesznek így Főiskolára, Egyetemre? (Lentebb kifejtem)
11.-es, szakgimnáziumba járó diák vagyok. Jelenleg kisgyermek gondozó és nevelő szakon vagyok, amit szeretek is, de azt hiszem nem tudnék ebben a szakmában dolgozni.
Nagyon-nagyon szeretem a törit, és mindenképpen gyerekekkel szeretnék foglalkozni, szóval így jött az ötlet, hogy akkor történelem tanárnak tanulnék tovább. A baj csak az, hogy nekem jövőre az ötödik érettségi tárgyam, vagyis a "választott" az szakmai érettségi lesz, tehát nem természettudományi tárgy, vagy esetleg informatika. A kérdésem az lenne, hogy ezt az érettségit is elfogadják, vagy muszáj bioszból vagy föciből érettségiznem még pluszba ahhoz, hogy felvegyenek?
Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki segítene nekem, mert kicsit el vagyok veszve, és félek, hogy emiatt nem fog összejönni a dolog.
Előre is köszönöm, további szép napot! :)
Nem kötelező a termtud érettségi, hacsak nem termtud szakot választasz!!!
Mit akarsz másik szaknak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!