Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen kegyetlen ?
Figyelt kérdés
Ma a kutya nem bírt felalalni a kenellben a párom Ausztriaban van ,en vallaltam h etetem őket de am félek tőlük egy cane corso es egy kaukazusi juhasz kutya.Nem vagyok kutyas en macskas vagyok.Ha a macskam megbetegszik ott vagyok mellettuk es kihivom az orvost.A parom ezt ram akarja lőcsolni holott en nem vallaltam őket de ram tukmalta jo mondom de csak annyit vallalok h etetem oket semmi mast.De most háborog h ő Ausztriaban van stb pedig holnap pont szabadnapos.Sztetek kinek van igaza?En elvarnam h az ő kutyajat intezze én a macskáimat es a gyereket intezem.szept. 21. 22:44
21/27 anonim válasza:
Kötözd a hátára a kutyáit mikor indul visszafelé. Képzelem, micsoda vidám találkozás lesz ez.
22/27 anonim válasza:
Nem te szivattad, hanem ő saját magát. A tapasztalt állatorvos se merte beadni az injekciót. Ha van egy kis szerencséd, akkor a kedves párod lesz most az első, akit megharapnak.
Állj már a sarkadra, b+, mert te nem finom nőies nő vagy, hanem egy magatehetetlen csicska, akit ez a két dög akkor tép szét, amikor akar, a "párja" meg nézi.
De nekem mindegy, nekem nem fog fájni, ha téged vagy a gyereked megtépi. Biztosítást kössetek, hogy jól járjon a kedves párod!
23/27 anonim válasza:
Azok a kutyák még évekig fognak élni. Meddig akarsz álmatlan éjszakákat virrasztani, gyomoridegekkel? Mert kB addig fogsz amíg a kutyák vannak vagyis sokáig.. Esetleg ha elpusztulnak akkor majd lesz másik.. Vagy.. Legalább egyszer a sarkadra állsz és kikényszeríted, hogy amíg ő nem tud itthon lenni addig ne legyen kutya, legalábbis nem két harci kutya ami ha esetleg "megindul" akkor ember nem állítja meg az biztos. Két ekkora kutya egy bikát leterít ha akar. Vegyen egy tacskót és az legyen vagy valami hasonló ami egyrészt kezelhető másrészt barátságos. Ha ezt nem harcoló ki akkor szenvedni fogsz még sokáig..
24/27 anonim válasza:
Hogy vagy? Visszament? Volt cirkusz?
26/27 A kérdező kommentje:
Semmi cirkusz szeretjuk egymast haza jott beadta a szurit lerendezte oket h viselkedjenek szepen.es a kutya egyre jobban van mar tud setalni es eszik is es mondta h az a kutya el fog menni mert latja h nehez vele mert ugy evett h kozbe kenyeztetni kellett mint vmi nagy primadonnaval ugy kellene vele banni,de ugye nalunk az nem johet szoba ...a masik kutya eletre valo nincs extra igenye ő fog csak naradni.Azt mondta.szoval a kutyanak nem is volt igazan baja csak szomoru volt h be van zarva a kennelbe uh neki masik gazdit kell keresni aki tud vele foglalkozni is...csak talpra kell állitani.ennyi..ezt mobdta a párom.uh novemberbe majd keresunk neki helyet.es csak 1 kutyus marad..boven eleg.
szept. 27. 10:31
27/27 anonim válasza:
Felnőtt kaukázusinak új gazdát, aha... Embered tényleg butának tart téged. Mert arra gondolni sem merek, hogy ennyire nem tud semmit a saját kutyájáról, de odavitte a nyakadra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!