Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen kegyetlen ?

Figyelt kérdés
Ma a kutya nem bírt felalalni a kenellben a párom Ausztriaban van ,en vallaltam h etetem őket de am félek tőlük egy cane corso es egy kaukazusi juhasz kutya.Nem vagyok kutyas en macskas vagyok.Ha a macskam megbetegszik ott vagyok mellettuk es kihivom az orvost.A parom ezt ram akarja lőcsolni holott en nem vallaltam őket de ram tukmalta jo mondom de csak annyit vallalok h etetem oket semmi mast.De most háborog h ő Ausztriaban van stb pedig holnap pont szabadnapos.Sztetek kinek van igaza?En elvarnam h az ő kutyajat intezze én a macskáimat es a gyereket intezem.

szept. 21. 22:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy legalább a férjed? Nem ám a végén még az lesz, hogy elkészült a ház, te meg mehetsz, élettársaknál nincs olyan, hogy tiéd a fele ház, az ő pénze az ő tulajdona. Ezeken csak a saját érdekedben gondolkodj el, a te sorsod a te kezedben van. De betegen és pénz nélkül még nehezebb lehet. Ne legyen így, történjen csoda.
szept. 22. 06:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Az nem család, hogy van egy faszi, aki havonta pénzt lök neked, de sem a mindennapokból, sem a gyereknevelésből, sem a háztartásból nem veszi ki a részét, semmiben nem lehet rá számítani, csak éli a világát Ausztriában, mert azt nyilván te sem hiszed el komolyan, hogy szűziesen ül a szállásán munka után. Ha neked ez így megfelel, hogy pénzért kitartanak, cserében emberszámba sem vesznek, nem lehet önálló akaratod, nem számíthatsz rá semmiben, és csak kihasználnak, akkor hajrá.
szept. 22. 06:10
 13/27 A kérdező kommentje:
Utolso,nagyon sok csalad el igy most mert ra vannak kenyszeritve a megelhetes miatt.ha itthon dolgozna akkor meg nelkuloznenk de kinek mi a jo de a hazat az en nevemre iratta ugyhogy itt akik rosszat irnak rola azok nem ismerik,csak teny h vannak rossz tulajdonsagai hisz vele se bant kesztyus kezzel az elet en megertem de ilyen esetekben egyedul erzem magam.
szept. 22. 06:33
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges volt kérdésként kiírnod, egyértelmű, hogy csak panaszkodnál egyet, hogy aztán minden menjen tovább ugyanígy. Nagy bajban vagy, semmibe vagy véve, de amint ezt mások is megerősítik, azonnal védelmedbe veszed a pasit. Még ferdítenél is érte. Ha a ház valóban a te neveden lenne, ha valóban több lenne a jó mint a rossz ebben a "kapcsolatban" akkor ezeket az infókat nem utólag csepegtetnéd. Egy generációval előttetek is sokan éltek így, talán egy kapcsolat ha túlélte. A távol levő férfi már sosem tudott bekapcsolódni a családja életébe, egész életében független emberként élt, papíron volt csak családja. Így már csak annyit lehet erre mondani, hogy igen, vannak kis kellemetlenségek is a kapcsolatodban, de legalább megéri érte szenvedni egy kicsit. Egyelőre hat éve. Lesz az még több is.
szept. 22. 06:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Először is: kihívod az állatorvost 🤷🏼‍♀️. Mert az, hogy te félsz tőle nem jelenti automatikusan, hogy bárkit "szét akarna szedni", az orvos meg már látott nem egy kutyát... Mondjuk azon se csodálkoznék, ha bekattanna az a kutya, pláne a kau. Nem arra lettek kitenyésztve, hogy éjjel-nappal egy kenelben legyen és azon kívül, hogy dobnak kaját érdemben nem foglalkoznak vele. Egy öntörvényű (jó értelemben is, nem vár parancsra), erős kutya, amelyik szocializálatlanul egy időzített bomba lesz (imádom a kaukat, nekem is az van, de pont az a fajta, akihez erős, határozott gazda és foglalkozás kell. Hamar lesz domináns, mert ha nincs "felettese" akkor ő lesz a vezér. Ha jól van kezelve egy nagy mackó, aki védi a családot. Ha nem, akkor egy időzített bomba, mert erős, okos és nem vár parancsra, ha nincs falkavezér ő lesz az és dönt a gazda helyett).

De veled/veletek ugyan úgy bánik, mint a kutyákkal. Dob "kaját" (hazaadja a pénzt) és levan tudva. Igen, sokan dolgoznak külföldön és van akinél működik is. De hatalmas éket ver a kint dolgozó és az itthon maradt családtagok közé, mert nem egy családként funkcionálnak így.

szept. 22. 07:20
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira szeret, meg annyira jó ember, akkor egyszerűen megmondod, hogy a két kutya nem marad, hívod a fajtamentőket, és keressenek nekik olyan gazdát, aki foglalkozik is velük. Mielőtt téged/titeket jelent fel valaki állatkínzásért, például az állatorvos.

Ez így tarthatatlan. Például akkor mi lesz, ha a kennelt szétszedik vagy tönkremegy? Addig a házat se fogod elhagyni, és imádkozol, hogy ne tudják elhagyni a telket és ne öljenek meg senkit?

Az oltást és a féregtelenítést hogy oldjátok meg?

Itt nem csak a kutyákkal van gond, de az az óriási probléma, hogy te félsz tőlük, és ezt a kutyák megérzik. Én is inkább macskás vagyok, a kutyákat úgy általában nem szeretem. De amikor a férjem meg a gyerekek nyúztak, és lett kutya, akkor fel se merült, hogy kennelben fog élni. Oké, nem is ilyen harci kutyákat hoztunk, hanem egy labrador-szetter utcavegyest. De első perctől ugyanúgy foglalkoztam vele, neveltem, olvastam róla, hogy kell tanítani, és rám ugyanúgy hallgatott. Aztán hogy legyen társa, hoztunk mellé egy kisfiút is, és soha nem volt téma, hogy bármelyik családtagot félteni kéne az udvaron. Ha idegen merészkedett volna be, akkor szerintem őt se harapták volna meg, amíg nem fenyegeti a gyerekeket. A lány kutya ebben az esetben tutira átszabja, a fiú meg megy a mami után.

De most ugye csak te vagy, az autista gyerek, aki ki tudja, hogy mennyire érzi, hogy kell viselkedni a kutyákkal, meg két nagytestű, veszélyes kutya, akiket te nem tudsz fegyelmezni vagy megállítani. Így ez tényleg egy időzített bomba, idő kérdése a tragédia. Ha ezt hagyod, és a gyereked biztonsága se motivál, akkor tényleg nagyon buta vagy. Ha a pasid erre annyit reagál, hogy a kutyák maradnak, te meg kussolsz, akkor ideje tudomásul venni, hogy annyit se értek neki, mint a kutyák.

Az ő kutyái, oldja meg, rendezze, etesse, vigye iskolába, trenírozza, vigye állatorvoshoz. Neked közöd nincs hozzájuk, innentől rájuk se kell nézned. Ha ezt nem tudja megoldani, te pedig NEM vagy köteles, akkor vigye őket a pichába.

Állj ki magadért és a gyerekedért! Mert ha bárkit megtámadnak, akkor lesznek ki az idegeid igazán!

szept. 22. 08:55
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem találjon valami rokont, aki elviszi állatorvoshoz. Neked tényleg nem dolgod ezzel foglalkozni, a megállapodásotok szerint.
szept. 22. 10:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, nem élnék olyan háztartásban ahol valaki olyan kutyát/kat tart amiktől félni kell. Nem érdekel, hogy szándékosan ilyennek neveli őket vagy csak véletlenül utálják az embert mert ilyen meg olyan fajták. Az ilyen pasi eleve kuka.
szept. 22. 11:40
 19/27 A kérdező kommentje:
Kihivtam az állatorvost ,kerdezte h van e segitsegem ,mondtam h nincs egyaltalan.Megprobaltam kihuzni a kutyat a kennelbol de nem tetszett neki sot vicsoritott ram h huztam ugye nehez kutya mashogy nem menne de nem is birtam kihozni igy mert sztem megkapott volna.Ideert az állatorvos megnezte a kutyat es mondta is h jol tettem h nem eroltettem mert megmart volna.Osszerakott 1 injekciot,es mondta h a parommal egyutt adjuk be neki es igen mondta parom h elindul akkor haza megoldani.Mondtam neki h en ehhez keves vagyok,lehet van olyan terminator ferfias no aki megoldaná de en nem ilyen vagyok.en 1 felenk finom noies no vagyok.Nem bunko nem eros vagy bevallalos.Sajnalom.Mondta h en most ezzel őt megszívattam.Sztem forditva van.Az állatorvos is mondta h oke h etetem oket de ilyen helyzetben mar nem ez mas helyzet finoman ereztette az orvos h neki kene csinalni.
szept. 22. 12:24
 20/27 A kérdező kommentje:
Én este aludni sem tudtam az idegtol gyomor idegem van meg mindig
szept. 22. 12:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!