Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ember jogosan várjatja el, hogy a párja ne szedjen fel plusz kilókat a párkapcsolat alatt?
Nálunk nincs ilyen probléma,más kapcsolata meg nem igazán érdekel. 🤷🏽♀️
De amúgy meg plusz kilokrol szólt a kérdés,ami egy normál testalkatú emberen valljuk be,nem lesz látványos. A plusz kg az nálam mondjuk legyen 5,nem gondolom drasztikusnak. Mint mondtam,az megint más,ha valaki kórosan elhizik. De amúgy meg ha van egy párom és odafigyelek rá, valószínűleg nem történik ilyen meg,mert egy normál alkatú embernek azért nem kevés honapjaba telik elhizni és rengeteget kell hozzá zabalni,ott meg már súlyos bajok vannak szerintem. Amire nem az a megoldás,H fogyjal le vagy elhagylak,hanem útközben megkérdezem,mi a gond és hogy tudjuk együtt megoldani?
Elvárhatja, ha ő is tesz erte hogy ne hízzon el. Pl ne az legyen mar hogy a pasi felszedhet 10 kg sörhasat, meg 5 kg úszógumit, meg 10 kg-t mindenhova, a nő meg ne merészeljen még 2 gyerek után se 50 kg-nál több lenni.
Vagy tegyenek erte mindketten, vagy fogadják el hogy a test a legtöbb embernél idővel változik.
Jogosan ilyet nem lehet elvárni, de észszerűen szerintem igen.
Szeretnék magam miatt is a lehető legjobban kinézni. Voltam (kapcsolaton kívül) kövér, és nagyon rossz, megterhelő dolog, de maga a rossz kaják általi közérzet is. Eleget voltam abban, innentől jól akarom érezni magam.
Persze szeretem, hogy tetszem a páromnak, és az is imponál, hogy neki is fontos, hogy tetsszen nekem. Ez így jó, hogy nem vesszük egymást biztosra.
Viszont ez a kilókkal dobálózás elég érdekes, mert nyilván nem 5-10 kg zsírról beszélünk, hisz napközben is változik a súlyunk. Plusz ha ezt reggel írtad volna ki, simán fel tudtam volna szedni holnapra 3 kilót azzal, hogy ma sós kajákat eszek meg mondjuk rizst, amik vizet kötnek meg, és reggel úgy keltem volna, mint a Michelin baba, csak attól, hogy bevizesedtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!