Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ilyen viselkedése mire utal?
mikor összejöttünk egy ideig kedves, aranyos volt, rajongva szeretett, folyamatosan ölelgetett, aztán 1-2 hónap múlva elkezdődtek olyan dolgok, hogy olyanná vált, mintha nem a párom lenne hanem a nevelőm, irányítani akar, mindenbe bele akar szólni, még olyanba is hogy milyen tejet vagy kólát vegyek/igyak. vagy fejébe vette, hogy bár van stabil munkahelyem, az nekem nem elég jó hanem nekem olyan illik amihez diploma kell és menjek szerezzek diplomát. és ezekkel szó szerint nyaggat, szekál. még nem élünk együtt és van hogy napokig ezt mondogatta folyamatosan a telefonban és idegességemben már rácsaptam a telefont akkor persze én lettem a hibás ezért, hisz azt mondta hogy ő csak jót akar nekem.
nagyon szeretem őt, csak attól félek mi lesz ha egyre inkább ilyenné válik, hogy el akar nyomni és majd mindig annak kell lenni amit ő akar.
19-es
Pont azt mondom én is hogy mostanában divat lett mindenkire rámondani hogy nárcisztikus, ezt mondtam ismerősömnek is aki ezzel jött. Meg nem vagyunk orvosok hogy ezt meg tudjuk állapítani.
A szex meg nem tudom mennyire volt neki fontos, nem is sokszor csináljuk meg gondjai is vannak vele
20-as
Értem köszönöm.
Igen ebben vannak viták mert hiába akarta megszabni milyen tejet, kólát vegyek továbbra is olyat veszek amilyet szeretek. És munkahelyet se váltottam és mondtam is neki én nem akarok már ennyi évesen egyetemre járni.
És igen ilyenkor jött a robbanás pontosabban a napokon által törtenő szekálás hogy de hát ő csak jót akar nekem az én érdekemben mondja és ennek a vége lett az hogy rácsaptam a telefont mert már annyira frusztrált. Úgy éreztem magam mintha a főnök hivatott volna számonkérni.
És akkor pár napig visszavett aztán újrakezdte. És ez megy azóta is.
Csak nem értem miért nem tud olyan aranyos, kedves, megértő, elfogadó lenni mint amilyen az elején volt.
Valószínű hogy egy jó nagyadag nárcizmus van benne!!!!
És ez nemlesz soha jobb csak rosszabb lesz!!!
Először a barátaid távolítja el mellőled,majd jönnek a családtagok!!!
Mikor egyedül maradtál vele akkor pedig elkezd mentálisan majd testileg leépiteni,és te csak egy sz..darab leszel mindig!
Bármit is csinálsz,nemtutsz megfelelni neki soha!!!!
Amíg lehet menekülj tőle!!!!!
26 !!!! Kitartás!
Valahogy kérj segítséget mert csúnya de elfog pusztítani!
A nővérem sajna addig fajult hogy a párja nárcisztikus és egy balesetbe belehajszolta,majdnem belehalt!!! 3 hónap kórház,és majd 1 év után sem tudd teljesen mozogni!!!!
És én pedig 3 év után döbbentem rá hogy ugyan így vagyok egy kapcsolatban!!!
Persze teljesen kikészültem!!!
Nincs pénz,nincs munka!
Mentálisan egy roncs vagyok!
Most kapargatom magam össze,ahogy tudom!
Ezek után csak mégegyszer annyi hogy amint van lehetőség,menni kell onnét!!!!
A nárcisztikus személyiségzavar inkabb ferfiakra jellemzo.
"A nárcizmus kifejezést Sigmund Freud alkotta meg a görög mitológiai alakra, Narkisszoszra utalva. Ő egy betegesen önhitt fiatal férfi volt, aki beleszeretett saját tükörképébe. Freud úgy gondolta, hogy egy bizonyos szintű nárcizmus mindannyiunkban születésünktől fogva jelen van.[1] Andrew P. Morrison szerint felnőtt korban egy indokolt mennyiségű nárcizmus teszi lehetővé, hogy az egyén tisztában legyen szükségleteivel, ezáltal pedig kiegyensúlyozottá váljék másokkal való kapcsolataiban.[2]"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!