Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ilyen viselkedése mire utal?
mikor összejöttünk egy ideig kedves, aranyos volt, rajongva szeretett, folyamatosan ölelgetett, aztán 1-2 hónap múlva elkezdődtek olyan dolgok, hogy olyanná vált, mintha nem a párom lenne hanem a nevelőm, irányítani akar, mindenbe bele akar szólni, még olyanba is hogy milyen tejet vagy kólát vegyek/igyak. vagy fejébe vette, hogy bár van stabil munkahelyem, az nekem nem elég jó hanem nekem olyan illik amihez diploma kell és menjek szerezzek diplomát. és ezekkel szó szerint nyaggat, szekál. még nem élünk együtt és van hogy napokig ezt mondogatta folyamatosan a telefonban és idegességemben már rácsaptam a telefont akkor persze én lettem a hibás ezért, hisz azt mondta hogy ő csak jót akar nekem.
nagyon szeretem őt, csak attól félek mi lesz ha egyre inkább ilyenné válik, hogy el akar nyomni és majd mindig annak kell lenni amit ő akar.
Hagyjuk ezt a narcisztikust ... Konnyu ramondani valakire.
Eddig sem voltal jo neki de a szex miatt megjatszotta magat. Valszeg nem esett le neki olyan no amit akart. Igy maradt a maradek vagyis te.
Azt ertsd meg h mi dig ilyen volt es valszeg nem csak veled hanem minden nojevel.
Ha diplomas akkor masba kot bele ha van meloja akkor abba h miert nem mas, ha jol foz akkor abba h nem egeszseges, teljesen mindegy mit de kitalanja miben huzhatja le a masikat.
A cel h nala maradjon a kontroll es a masik onbizalma a beka segge alatt legyen. Ha ott van akkor azt csinalhat amit akar. Veled!
Probald ki h ellent mondasz neki pl nem fogsz munkahelyet valtani mert te ezt szereted! Es ha tovabb zaklat ezzel akkor tipli van.
Kovetkezetesen azt a tejet kolat barmit vegyel ami neked izlik. Ha beszol mond h o is elmehet vasarolni es akkor azt vesz amit akar.
De nyugodtan mondhatod neki h ha beszol akkor nincs szex. Semmilyen sem. Mert elmegy a kedved tole. Ha kedves aranyos akkor lesz szex. Beszolas baszogatas eseten nem. Mert te csak akkor szexelsz ha jol erzed magad.
Hidd el robbanni fog mert az ilyen ember nem turi ha ellentmondanak neki plane ha ezt minden alkalommal es kovetkezetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!