Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve összeköltöztünk egy kis albérletbe,ő előtte kertes lakásban lakott és azt mondta nem bírja ezt a bezártságot és vissza megy a szüleihez. De nem akar elhagyni és szeret. Viszont mióta elment én nagyon rosszul érzem magam,üres a lakás nélküle,alig látjuk egymást,egyedül alszok és nyilván nagyon rossz. Nincs aki megöleljen.

Valamiért eszembe jutott a szakítás,egy kertes albérletet 300+rezsiért nem engedhetünk meg magunknak de a szüleihez sem költözhetünk(túl kicsi a lakás hogy kényelmesen meglegyünk)és amúgysem szeretnék oda menni,nekem nincsenek szüleim.

mit csinálnátok? Próbáltam vele megbeszélni de nem akar ide vissza jönni. A szakításon gondolkozom….

2024. szept. 15. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha minden hétvégén együtt vagytok fixen azért az nem kevés. Sok párnak még ennyi sem jut. Én sem akarnék 7-ből 7 napot együtt tölteni valakivel. Hamar unalmas lesz.
2024. szept. 15. 19:24
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
El kell dönteni, hogy nélküle vagy vele foytatod a szüleivel együtt. Mondjuk ha nem avatkoznak a szülők, jófejek én nem látom a problémát azon kívül, hogy nem szereted őt igazán. Nem ördögtől való "anyós-apóssal" együtt lenni ha van külön szoba és nincs velük gond. De te tudod.
2024. szept. 15. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
De ha te néha ilyen sokáig dolgozol, akkor mért nem csináljátok azt, hogy napközben otthon van a szüleinél, este pedig nálad alszik, este nem hiszem hogy hiányzik neki a kert? Ha messze van akkor keress a szülei közelében albérletet. Ez talán egy megoldás.
2024. szept. 15. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Bezártságot?😂 Azt az anyjáéknál mégis mit csinál, pláne így, hogy jön a hideg, kint áll a 8 fokban fűtőmellényben és élvezi a hideg esőt, vagy mire kell neki a kert így télen?

Ez csak kifogás, azért mondta, hogy fizeti az albit, mert ahhoz is gyáva, hogy kimondja, hogy ennyi volt, megvárja inkább, hogy te küldd el.

2024. szept. 15. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
Az anyja valszeg eltartja.
2024. szept. 15. 20:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérd meg arra hogy egy héten keresztül mérje az időt, hogy mennyit tölt a kertben...
2024. szept. 15. 23:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a csába, és írj rám, ha valamerre Székesfehérvár környékén laksz. Engem egy hónapja hagyott el a barátnőm, pedig van kertes ház :)

Kamu, amit a srác mond szerintem is.

szept. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!