Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok , egy fèrfi tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok , egy fèrfi tud változni, mint szexuálisan, kommunikációban, èrzelmek kimutatásában?

Figyelt kérdés

Én (29) és a párom (36/F) egy éve vagyunk együtt Ausztriában. Előtte volt egy 2 éves kapcsolatom Magyarországon amit a mai napig nem tudok kiheverni, mégis úgy éreztem , hogy a jelenlegi kapcsolatommal ez sikerülni fog!

Visszakanyarodva a jelenbe; Az elején mint minden kapcsolat jónak indult, aztán hónapról hónapra elkezdtek jönni a nézeteltérések, különbségek. A kommunikáció nagyon gyér közöttünk, zavar , hogy mindent nekem kell kitalálnom ő helyette , mintha nem lenne sajnos önnálló gondolata, ötlete. A szex is problémás, egyszerűen nem adja jelét annak , hogy élvezné. Mindig megkérdezi , hogy hogyan szeretném, amitől a falhoz tudnék menni, mert tudja, hogy mindegy csak legyen határozott! Ha elélvez nem mondja, konkrétan úgy kell tőle megkérdeznem ( mindig védekezünk). Hiányzik a szenvedély, hiányzik, hogy lássam a szemében a tűzet , vagy legalább kiejtse a száján , hogy mennyire kíván! Fél éve próbálok beszélni vele , természetesen úgy , hogy ne bántsam meg, azt mondta mindent megtesz , adjak neki időt de nincs változtás, lehet én vagyok a naiv. eközben csunya dolog de mindig az exem jut eszembe , hogy nála ezek mind megvoltak , nem volt hiányérzetem de mégis külföldet választottam, a szerelem helyett, annak ellenére is , hogy ő fogta a kezem és támogatott volna mindenben az életben. Most meg igaz külföldön vagyok ,( a fizetèsem nem a legjobb de ezzel is elvagyok )úgy èrzem nem működünk a jelenlegi párommal egységben, borzasztó anyagias. Magamból indulok ki, én ha szeretek valakit mindenemet oda adnám.... Megbeszéltük a kapcsolatunk elején, hogy mindent felesben fizetünk, ez igy oké is, viszont volt párszor olyan szituáció mikor beugrottam pár hozzávalóért a közeli boltba, mielőtt nekiálltam volna főzni, én a blokkot soha sem hoztam haza. (15-20 euróról beszélünk max ) Viszont ő mindig a konyhapultra helyezi a blokkot szemmel látható helyre, hogy én még annak a kis 15 eurónak a felét is utaljam át neki miközben jóval többet keres nálam. Lehet velem van a gond de ez mellett nem tudok elmenni, ez független az exemtől , de mègis tudok viszonyítani, ès mègis bennem van az , hogy annó hibáztam, ès lehet vele kellett volna maradnom. Igazából gondolkodom a hazaköltözèsben, mivel nincs autóm , sem jogsim, elèg kieső helyen lakunk , az is csoda hogy ezt a munkahelyet talàltam , nem tudnèk hova menni csak haza , őszintèn ha akarnèk sem maradnèk mert már leszarom a pènzt.

Lehet zavaros a megfogalmazás, sosem tudtam jól fogalmazni, nèzzètek el nekem pls.

szept. 13. 09:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Senkit nem lehet megváltoztatni.

Azok a leg pokolibb kapcsolatok, ahol az egyik fél nem érzi jól magát a kapcsolatban, és arra a csodára vár, hogy a másik fél majd megváltozik.

Fiatalon én is belefutottam párszor ebbe a hibába, hogy azt hittem meg lehet változtatni a másikat. Hát soha nem jött össze. Mindig rossz vége lett. Ma már rudom, én soha nem reménykednék már egy rossz kapcsolatban a másik megváltozásában.

szept. 15. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!