Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok , egy fèrfi tud változni, mint szexuálisan, kommunikációban, èrzelmek kimutatásában?
Én (29) és a párom (36/F) egy éve vagyunk együtt Ausztriában. Előtte volt egy 2 éves kapcsolatom Magyarországon amit a mai napig nem tudok kiheverni, mégis úgy éreztem , hogy a jelenlegi kapcsolatommal ez sikerülni fog!
Visszakanyarodva a jelenbe; Az elején mint minden kapcsolat jónak indult, aztán hónapról hónapra elkezdtek jönni a nézeteltérések, különbségek. A kommunikáció nagyon gyér közöttünk, zavar , hogy mindent nekem kell kitalálnom ő helyette , mintha nem lenne sajnos önnálló gondolata, ötlete. A szex is problémás, egyszerűen nem adja jelét annak , hogy élvezné. Mindig megkérdezi , hogy hogyan szeretném, amitől a falhoz tudnék menni, mert tudja, hogy mindegy csak legyen határozott! Ha elélvez nem mondja, konkrétan úgy kell tőle megkérdeznem ( mindig védekezünk). Hiányzik a szenvedély, hiányzik, hogy lássam a szemében a tűzet , vagy legalább kiejtse a száján , hogy mennyire kíván! Fél éve próbálok beszélni vele , természetesen úgy , hogy ne bántsam meg, azt mondta mindent megtesz , adjak neki időt de nincs változtás, lehet én vagyok a naiv. eközben csunya dolog de mindig az exem jut eszembe , hogy nála ezek mind megvoltak , nem volt hiányérzetem de mégis külföldet választottam, a szerelem helyett, annak ellenére is , hogy ő fogta a kezem és támogatott volna mindenben az életben. Most meg igaz külföldön vagyok ,( a fizetèsem nem a legjobb de ezzel is elvagyok )úgy èrzem nem működünk a jelenlegi párommal egységben, borzasztó anyagias. Magamból indulok ki, én ha szeretek valakit mindenemet oda adnám.... Megbeszéltük a kapcsolatunk elején, hogy mindent felesben fizetünk, ez igy oké is, viszont volt párszor olyan szituáció mikor beugrottam pár hozzávalóért a közeli boltba, mielőtt nekiálltam volna főzni, én a blokkot soha sem hoztam haza. (15-20 euróról beszélünk max ) Viszont ő mindig a konyhapultra helyezi a blokkot szemmel látható helyre, hogy én még annak a kis 15 eurónak a felét is utaljam át neki miközben jóval többet keres nálam. Lehet velem van a gond de ez mellett nem tudok elmenni, ez független az exemtől , de mègis tudok viszonyítani, ès mègis bennem van az , hogy annó hibáztam, ès lehet vele kellett volna maradnom. Igazából gondolkodom a hazaköltözèsben, mivel nincs autóm , sem jogsim, elèg kieső helyen lakunk , az is csoda hogy ezt a munkahelyet talàltam , nem tudnèk hova menni csak haza , őszintèn ha akarnèk sem maradnèk mert már leszarom a pènzt.
Lehet zavaros a megfogalmazás, sosem tudtam jól fogalmazni, nèzzètek el nekem pls.
Egyébként jól teszi hogy mindent felesbe oszt veled, hisz ő is látja, hogy nem szereted.
El kellene döntened mit akarsz..
El sem tudom képzelni, hogy milyen az, amikor egy férfitől meg kell kérdezni, hogy elélvezett-e.
Az előző férfihoz hasonlítod, nem vagy boldog a leírt dolgai miatt, szerintem lépned kéne.
A közös számláról meg annyit, hogy nyissatok egy Revolut közöst, amire mindenki odatol 200-200 eurót, és azzal fizettek. Mindennek nyoma lesz. Ha elfogy a pénz, megint rátoltok.
Nem hasonlítgatnèk akarva akaratlanul, ha egyszerűen nem lenne olyan amilyen, de azt hiszem egy nőnek is lehetnek alapvető szüksègletei mert amit elvárnèk az szerintem alapvető egy kapcsolatban.
Mint egy ferfinak szüksège van a pozitiv visszaigazolásra , úgy egy nőnek is szüksège van rá. De ha a párodon a totál semlegessèget ès kiègèst tapasztalod minden formában akkor te egyedül szarra nem mèsz, próbálkozhatsz... ha kivagy mar èhezve a szeretetre , figyelemre akkor baszhatod... most konkrètan megvaszoltam saját magamnak a választ...
Többen leírták már, te magad is leírtad: állj tovább. Hagyd ott. Nem fog megváltozni.
És ha nekem nőként meg kéne kérdeznem, hogy "elélveztél drágám", mert még lihegni se képes vagy egy nagyot sóhajtani, akkor én nem mentegetni akarnám a kapcsolatot, hanem páros lábbal rúgnám ki a jó édes anyjá.
Az is elkéoesztő, hogy egy ilyen embert szeretsz, és képes vagy szexelni egy ilyen robottal. Én a harmadik alkalom után betettem volna az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!