Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bevallotta hogy megcsalt. Vissza menjek hozzá?
11/18 anonim válasza:
Figgy! Ne hallgass senkire! Ha úgy gondolod, hogy meg tudsz neki bocsátani tedd azt! Ide szerintem olyan emberek írnak be, akik a saját csalódásuk miatti fájdalmat írták be!!! Ezt nagyon nem kéne! Nem kell szívatni, időt húzni stb., viszont értesd meg vele, hogy 1x bocsátottál meg neki, többször nem fogsz!!!! Jahhhhh és szerintem 1-2 találkozás után is bele lehet szeretni a másikba! Ne hallgass senkire!!! Csak magadra, mert neked kell minden reggel a tükörbe nézni!!!!
2009. jan. 7. 17:07
Szerintem is csak magadra hallgass,te ismered a legjobban közülünk a fiút,és tudod nekem is sokan,nagyon sokan mondták,hogy "ne járj XY-nnal",de belül pedig nagyon akartam,és 8 hónapja együttvagyunk.És itt nem a megcsalásról beszélek,az is rajtad áll,hogy megbocsátasz-e,de engem biztos piszkálna,hogy "na és mi van ha megváltozott,vagy nem ismertem meg eléggé,vagy én voltam a hibás,vagy már lehet,hogy belémszeretett".Ha fiatal vagy,akkor sok veszteni valód nincs,tégy úgy,ahogy te érzed!
2009. jan. 7. 18:15
Utolsó vagyok: személyszerint én nem bocsátanék meg,mielőtt mindenki lepontoz és leszid :)
2009. jan. 7. 18:16
14/18 A kérdező kommentje:
Hát6 én azt hiszem mindent összevetve megbocsátok neki még nem most mert most még nem menne talán egy kis idő múlva addig had szenvedjen picit! Látom rajt hogy sokat változott és nem akarom hogy a vége az legyen hogy bánjam hogy nem próbáltam meg vele ha csalódok megint hát így jártam még csak 18vok belefér!vagy nem? De azt hiszem tényleg komolyan gondolja most!
Szia!
Szerintem ne bocsáss meg neki,ezzel csak magadnak teszel jót! Aki egyszer megtette az máskor is megfogja tenni.Normális ember ezt megbeszéli a párjával,hogy kevés a szex.Mindent meg lehet beszélni,nem ez lett volna a megoldás szerintem...de ha úgy érzed,hogy Ő kell neked a te döntésed,de mindenesetre készítsd fel magad egy esetleges újabb csalódásra. Amúgy csatlakoznék egy előttem szólóhoz,hogy az én bizalmamat is csak 1x lehet eljátszani.Én személy szerint biztosan nem bocsájtanék meg neki,de te tudod mennyire fontos neked.
2009. jan. 8. 01:18
NE!
Ha megbocsájtasz neki nemváltozik úgyse a helyzet...te nembízol meg benne ezért próbálsz minél több időt velelenne akár hétvégi bulikban ami egy idő után megmérgezi a kapcsolatotokat a másik meg ha látja h ennyire "könyörületes" vagy mi a garancia h legközelebb nemfogja megtenni? Lehet h tanult a hibájából és mégjobban titokban tudja tartani:)
Nálam az a szabály h "Addig bízok benned amíg elnem jáccod de ha eljáccod akkor viszlátvan":)
Max talán mondhatsz neki 1 olyat h tartsatok szünetet (mondjuk pár hét de ezt ne mond neki) mert h gondolkodnod kell a dolgonha azalatt az időalatt nem csal meg akkor talán visszafogadhatod de én nemtenném a helyedben
/17 F/
2009. jan. 8. 21:50
17/18 A kérdező kommentje:
De most teljesen más lett eddig nem tudtam irányítani és nem fogadott szót ment a saját feje után most pedig csak egyet szólok és az úgy van minden csajt elkerül messziről és nem iszik annyit ha elmegy bulizni de mostanában oda sem nagyon jár inkább velem van!
szia én nem mennék vissza,egy ilyen sz.méthez már boccsi a kifejezésért!!ha most megcsalt bármikor megteheti!!és csak rosszab lessz ha nagyon megszereted!!és akkor szakítotok ilyen miatt!!
2009. jan. 10. 17:42
Kapcsolódó kérdések: