Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bevallotta hogy megcsalt. Vissza menjek hozzá?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött hogy már kb féléve együtt vagyunk de eléggé zárkozott voltam meg itthon is gondok voltak meg elég sokat betegesketem volt hogy ez miatt volt hogy csak hétvégéken találkoztunk de akkor sem szeretkeztünk kb a félév alatt csak 4-5x azért az tényleg kevés de nekem ő volt az első de mint kiderült megcsalt és 3hónappal utána mondta csak el mert nem akart elveszíteni tényleg megbánta látom rajt és tudom hogy én is hibás voltam kicsit hogy mindig ellöktem magamtól! És most nem tudom mi legyen ilyen gyorsan nem akarok neki megbocsátani de nem tudom hogy viselkedjek vele!segítsetek légyszives!2009. jan. 7. 13:59
1/18 anonim válasza:
Attól függ hogyan csalt meg...ha csókkal,az még megbocsátható,én megbocsátottam,de ha lefekvéssel,akkor nem.Mellesleg mi a barátommal 4szer jöttünk össze,mert húztuk folyamatosan egymás agyát,meg én sem voltam önmagam,és mikor negyedszerre összejöttünk belészerettem,belémszeretett,és most 8 hónapja együtt vagyunk.Szóval attól függ...
2/18 anonim válasza:
Jah és a csókkal megcsalás nálunk,az első járás első hetében volt :D Szóval ha fél éve már együttvagytok,és három hónapnál megcsalt,akkor szerintem még nem szeret...:/
3/18 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem hogy nem csókkal megcsalás volt lefeküdt egy lánnyal:( De azóta azt mondja h mindent megtesz hogy vissza nyereje a bizalmam és h értem mindent megpróbál!nem tudom....
2009. jan. 7. 14:16
4/18 anonim válasza:
Szerintem sose fogsz benne igazán megbízni,mindig az lesz a fejedben,h vajon kivel hol mit csinál...
5/18 anonim válasza:
én nem hiszem, hogy megbocsájtanék.eléggé tré a palid hogy már az elején megcsal,mert nem szexeltél vele eleget.ahelyett hogy megbeszélte volna veled a dolgokat.amúgy ha most megcsalt szerintem máskor is előfordulna.én biztos nem pazarolnám rá az időmet.de te tudod,neked milyen fontos...
6/18 anonim válasza:
Megbocsátani lehet, de elfelejteni soha.
7/18 anonim válasza:
csak akkor fogadd vissza, ha te tudsz ezekután bízni benne... csak úgy elmesélem, hogy nekem is van egy barátnőm, akinek van egy 1 éves kapcsolata, és a pasija megcsalta kb a 7. hónapban... aztán könyörgött a barátnőmnek, hónapokig, míg végül a barátnőm visszafogadta, mondván, hogy (a barátja elmondása szerint) mindent megbánt, és látszik is rajta... nos újra együtt voltak, teltek a hónapok... később kiderült, hogy msn-en írogatott egy csajnak olyanokat, hogy szívesen megdöntené... én azt mondom, hogy az ilyenek ha egyszer elkövetnek egy hibát, azt hiába bánják meg (legalább is azt mondják, h megbánták) azok hajlamosak újból elkövetni.. én személy szerint olyan vagyok, hogy a bizalmamat egyszer és csakis egyszer lehet eljátszani... ha tényleg szeretett volna, akkor még csak a gondolata se merült volna fel benne a megcsalásnak... sajnálom, hogy ezt kell mondanom:( de neked kell eldöntened döntesz, hogy te tudsz-e még bízni benne ezekután:(:)
8/18 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani , h aki egyszer megteszi az megteszi másodjára meg harmadjára is:(
9/18 anonim válasza:
Mint ahogy írták már előttem,ha meg is bocsátasz, a kisördög ott fog motoszkálni a fejedben. Ezt csak te döntheted el, de ha meg is bocsátasz, szerintem,v 2 hónapig húzd az agyát, és máglátod,h viselkedik.
10/18 anonim válasza:
Sajnos a legtobben ettol felnek h megcsaljak...hidd el h ha egyszer megcsalt es te megbocsajtasz neki,ha nem holnap de egy ido utan ujra megfog csalni...nagyon sokat kellene bizonyitania neki h te visszafogadd es elhidd h tenlyeg szeret...minek fekszik le mas csajjal amikor ott vagy te? es amugy is mert nem mondta el h mi a baja,nem az a megoldas h rogton megyunk megkonnyebbulni es kisirni magaunkat egy mas karjaiba...en voltam megcsalt is,csaltam is meg,es kozrejatszodtam egy masik megcsalasban.es megbantam az utobbit...mert lehet nekem is az amikor engem is megcsal a baratom egy masik lannyal es szarul fog esni...lepj a sarkadra es ne bocsass meg neki...varj meg...te majd szepen hatterbol figyeled h tenyleg megbanta vagy csak szinjatszas az egesz...nekem ez a velemenyem..sok sikert...es ne szomorkodj ezert,tartsd meg a buszkeseged,akarmennyire is nehez...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!