Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok ember azt, hogy egy jó test elég a szexhez?
Sokan privilégiumként tekintenek a jó testre. Nem csak nők, férfiak egyaránt. Aztán csodálkoznak hogy a másik embernek semmi libidója, de legalább jól néz ki.
Őszintén, nem tudom a sok felszínes embert sajnálni, de valahol mégis.. elkeserítő.
Most is nemrég olvastam egy posztot, ahol a csajszi miatt a srác lett aszexuális és semmi tűz nincs a kapcsolatban. Őszintén, megér ennyit egy test? Ami ugyanúgy megöregszik.
Félreértés ne essék, nem vagyok csúnya sem szingli. Csak kicsit már fárasztó, hogy minden második topicban hasonló van. Miért nem lehet esetleg a belső tulajdonságok alapján is választani? Az már ennyire nem divat?
Az egyén számára vonzó másik fél szükséges, de nem elégséges feltétele a jó szexnek. Magyarán, aki nem vonzó számomra, azzal el se jutok odáig, hogy egyáltalán felmerüljön a szex gondolata. Mármint csak gondolj bele, valaki nagyon odaadó, szenvedélyes, de abszolút nem tudsz hozzá vonzódni. Milyen lenne így a szex? Jó esetben semmilyen, mert a másik nem próbál megerőszakolni...
A vonzó test, szeméy pedig egyéni preferencia kérdése. Van olyan, aki tud vonzódni egy hagyományos értelemben nem vonzó emberhez, ha annak a személyisége összhangban van az övével. Van, aki nem. Ezt majd mindenki eldönti maga.
Ott mondjuk szerintem is van némi gond a fejben, ha valaki CSAK hibátlan külsejű emberekhez tud vonzódni. A legtöbb ember nem hibátlan, sőt, valószínűleg senki sem. Így nyilván van az a szint, ami túlzó lehet ilyen téren. De amíg tud az elvárásainak megfelelően ismerkedni, és emellett jelentőségteljes kapcsolatot kialakítani, addig valószínűleg nem túlzó a dolog.
Az a baj, hogy pofók kis pocok vagy, és nem tetszel a nőknek?
A "félreértés ne essék, minden nő gyönyörű" kommented után kaptál-e ezer privát üzenetet, vagy füstbe ment a terv?
Válaszolva, a jó test elég a szexhez. Sőt a test, akármilyen is az, elég a szexhez.
Meglepődtél?
Szerintem amúgy fogalmad sincs, milyen a szex, nem hiszem, hogy próbáltad már, pedig biztos találkoztál már testekkel, akár még jókkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!