Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi sok ember azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok ember azt, hogy egy jó test elég a szexhez?

Figyelt kérdés

Sokan privilégiumként tekintenek a jó testre. Nem csak nők, férfiak egyaránt. Aztán csodálkoznak hogy a másik embernek semmi libidója, de legalább jól néz ki.

Őszintén, nem tudom a sok felszínes embert sajnálni, de valahol mégis.. elkeserítő.

Most is nemrég olvastam egy posztot, ahol a csajszi miatt a srác lett aszexuális és semmi tűz nincs a kapcsolatban. Őszintén, megér ennyit egy test? Ami ugyanúgy megöregszik.

Félreértés ne essék, nem vagyok csúnya sem szingli. Csak kicsit már fárasztó, hogy minden második topicban hasonló van. Miért nem lehet esetleg a belső tulajdonságok alapján is választani? Az már ennyire nem divat?

szept. 12. 06:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%

Azért mert egy jó test a szexhez éppen elég.

Nem értem, hogy jön párhuzamba a jó test és a libidó hiánya?!

szept. 12. 06:53
 2/27 A kérdező kommentje:
szept. 12. 06:55
 3/27 A kérdező kommentje:

Egyébként neked nem számít hogy mennyire szenvedélyes, odaadó kedves és kielégítő a másik? Csak a tökéletes test kell, amit használsz?:)

Na ezért undorodom az emberektől egyre jobban!

szept. 12. 06:58
 4/27 anonim ***** válasza:
73%

Egy párkapcsolatban számít.

De te itt szexről beszélsz, nem kapcsolatról.

Továbbá ezt a párhuzamot sem értem. Ha valakinek jó teste van szerinted nem lehet odaadó, kedves, kielégítő?

szept. 12. 07:02
 5/27 A kérdező kommentje:
4. Elnézést, igazad van. Párkapcsolatban gondoltam. Nem jól fogalmaztam meg. :(
szept. 12. 07:08
 6/27 anonim ***** válasza:
79%
Az esetben nyilván nem elég egy jó test, sőt nem is feltétel :)
szept. 12. 07:22
 7/27 anonim ***** válasza:
87%
A gyakorlat ezt mutatja hogy a szexhez elég a jó test vagy hogy szexhez juss.
szept. 12. 07:23
 8/27 A kérdező kommentje:
7. De milyen szexhez? Hagyjuk már..
szept. 12. 07:28
 9/27 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te kevered a szexuális teljesítményt a szexuális izgalommal.

Egy szép női testre fel tudok izgulni (ffi vagyok). De ha a nő semmit nem ad bele, hanem mindent egyedül nekem kell benne csinálni, az kiábrándító. Gondolom fordítva is hasonló. Egy jól kinéző férfire benedvesedsz, de ha nem nyújt semmit az ágyban, akkor az úgy nem sokat ér.

szept. 12. 07:42
 10/27 anonim ***** válasza:
80%

Nincs összefüggés, egy jó csaj is lehet főnyeremêny az ágyban, plusz

kevesebb frusztráltság=nagyobb önfeledtség.

szept. 12. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!