Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok ember azt, hogy egy jó test elég a szexhez?
Sokan privilégiumként tekintenek a jó testre. Nem csak nők, férfiak egyaránt. Aztán csodálkoznak hogy a másik embernek semmi libidója, de legalább jól néz ki.
Őszintén, nem tudom a sok felszínes embert sajnálni, de valahol mégis.. elkeserítő.
Most is nemrég olvastam egy posztot, ahol a csajszi miatt a srác lett aszexuális és semmi tűz nincs a kapcsolatban. Őszintén, megér ennyit egy test? Ami ugyanúgy megöregszik.
Félreértés ne essék, nem vagyok csúnya sem szingli. Csak kicsit már fárasztó, hogy minden második topicban hasonló van. Miért nem lehet esetleg a belső tulajdonságok alapján is választani? Az már ennyire nem divat?
És azért mert te találtál egy esetet amikor szegééény fiúcska aszexuális lett a jótestű barátnőjétől, azt jelenti, hogy minden szegény, szerencsétlen férfi akinek jó testű barátnője van az szintén aszexuális lesz?
Elég korlátolt felfogásod van.
Azt hagyjuk is, hogy az aszexuális kifejezés egyáltalán nem találó a srác problémájára.
Kérdező, te kevered a szezont a fazonnal :D
Egy jó test beindítja (legyen az a "jó" mindenkinek ízlés dolga), a személyiség megtartja a kapcsolatot.
A srác, akinek az esetén te lovagolsz épp az volt, hogy jó test, de nincs közös szexuális pont. De ez egyáltalán nem általános, sőt.
Tehát szerinted azok akik elválnak azok mind jótestű nők akik aszexuálissá tették a férjüket??
Hát besz@rok komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!