Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi sok ember azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok ember azt, hogy egy jó test elég a szexhez?

Figyelt kérdés

Sokan privilégiumként tekintenek a jó testre. Nem csak nők, férfiak egyaránt. Aztán csodálkoznak hogy a másik embernek semmi libidója, de legalább jól néz ki.

Őszintén, nem tudom a sok felszínes embert sajnálni, de valahol mégis.. elkeserítő.

Most is nemrég olvastam egy posztot, ahol a csajszi miatt a srác lett aszexuális és semmi tűz nincs a kapcsolatban. Őszintén, megér ennyit egy test? Ami ugyanúgy megöregszik.

Félreértés ne essék, nem vagyok csúnya sem szingli. Csak kicsit már fárasztó, hogy minden második topicban hasonló van. Miért nem lehet esetleg a belső tulajdonságok alapján is választani? Az már ennyire nem divat?

szept. 12. 06:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%
A jó testhez az esetek 90%-ában egészség is tartozik, és főleg jó hormonháztartás, ami a jó libidó alapja. Szóval van összefüggés.
szept. 12. 07:51
 12/27 A kérdező kommentje:
9. Köszi, ezt kerestem!
szept. 12. 07:54
 13/27 A kérdező kommentje:
11. Láttad a linkelt kérdést? Ott is jó testről beszélünk, Szegény srác aszexuális lett a csajtól. A hormonháztartás annyiban határozza meg a libidót, hogy van vagy nincs. Azt nem, hogy nagyobb vagy kisebb. Ez egyénenként eltér, kinek mi az átlagos vagy normális. Tehát aki adzexuális vagy frigid, sosem lesz szexfüggő. Akkor sem, ha sportol és egészséges.
szept. 12. 07:55
 14/27 anonim ***** válasza:
66%
11# Szerintem nem ennyire egyértelmű az összefüggés. Én mindig is duci voltam, mégis mindig sokkal nagyobb volt a libidóm,mint a normál alkatú férjemé. (Nem máshol teljesített, mindig is a husibb nőket szerette.) Neki fiatalabb korunkban is bőven elég volt a heti, kétheti egy, amíg én naponta szerettem volna. Szerencsére már összeöregedtünk.
szept. 12. 08:01
 15/27 A kérdező kommentje:
14. Egyetértek, én is rengeteg hasonlóval találkozom. Félreértés ne essék, minden nő gyönyörű.
szept. 12. 08:04
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

És azért mert te találtál egy esetet amikor szegééény fiúcska aszexuális lett a jótestű barátnőjétől, azt jelenti, hogy minden szegény, szerencsétlen férfi akinek jó testű barátnője van az szintén aszexuális lesz?

Elég korlátolt felfogásod van.

Azt hagyjuk is, hogy az aszexuális kifejezés egyáltalán nem találó a srác problémájára.

szept. 12. 08:06
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, te kevered a szezont a fazonnal :D

Egy jó test beindítja (legyen az a "jó" mindenkinek ízlés dolga), a személyiség megtartja a kapcsolatot.

A srác, akinek az esetén te lovagolsz épp az volt, hogy jó test, de nincs közös szexuális pont. De ez egyáltalán nem általános, sőt.

szept. 12. 08:09
 18/27 A kérdező kommentje:
16. Szerintem nem a testnek kellene az elsőnek lennie, főleg ha a test nem elégít ki téged. Mert egy kapcsolat nem csak egy lukból áll. Noha sok "férfi" megall ott hogy jaj, punci, szép test és ennyi. Aztán csodálkozik hogy nem egyeznek az igények. :)
szept. 12. 08:09
 19/27 A kérdező kommentje:
17. Akkor nincs sok válás Magyarországon, azt mondod? Minden kapcsolat happy?:)
szept. 12. 08:10
 20/27 anonim ***** válasza:
89%

Tehát szerinted azok akik elválnak azok mind jótestű nők akik aszexuálissá tették a férjüket??

Hát besz@rok komolyan :D

szept. 12. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!