Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez más szerint sem okés?

Figyelt kérdés
Ha van egy fiatal pár akinek férfi tagja folyamatosan a haverjaival van elfoglalva? Tehát most maradi vagyok vagy tényleg nem okes az pl hogy a nő levan szarva a párja által egy haver miatt mert most ide akarna menni vele meg oda stb. Nekem az a sajátos véleményem hogy a barátok elkopnak az idő múlásával és nem ők lesznek a fontosak hanem a párkapcsolat, család. De az hogy a haverral bárhova elmenne amit kiejt a száján az szerintem gáz. Vélemények? Normális az hogy ennyire valaki oda legyen a haverjáért? A nő kívánságát hogy ide meg oda menjenek azt azért úgy ahogy végre hajtja mert ez az óhaj sóhaj. De ha a haver mondja neki akkor már lelkesen várja és azonnal!

szept. 10. 23:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#10 hű! Kimondta hogy hívogatva van? Ha megmondja hogy találkozik valakivel akkor nem zaklatom mert tudom hogy nem elerheto. Ha ír akkor vissza van neki írva és ennyi. Nem tudom mit írhattam amiből ennyire a sz@r jött le hogy zaklatva lenne meg stb.

Ami zavar az az hogy sokszor amikor velem van akkor is nekik írogat ami nem normális szerintem mert örülök ha egy nap azt a pár órát most együtt tudjuk tölteni és akkor is másra figyel. Ha 0-24be együtt lennénk és akkor lenne nekik írogatva az nem érdekelne mert valamikor csak beszél velük. Csak ha már nem sokat találkozunk mert elfoglaltak vagyunk akkor legalább abba az időbe ne velük foglalkozzon hanem ejtse meg az írogatást tali előtt vagy után🤷🏼‍♀️

szept. 11. 00:33
 12/23 anonim ***** válasza:
54%

"Minta" párkapcsolat, abban az értelemben, hogy párkapcsolatnak tűnik de inkább csak csalfa vak, remény.

"A pár 3 éve van együtt külön költözés tervezik külföldön.."

"A lány 20 a fiú 23"

Három éve vagytok együtt, külföldre költözést terveztek, de a "legény" inkább a spanokkal lóg , lmao :). Itthon sem boldogultok együtt, hát majd "vadhonban" biztos menni fog.

Gondolom már kitetted "melegségi " tesznek a srácot :) , haverokkal bármerre tekereg, de a 20 éves barátnőjét meg hanyagolja. Azta.

Kedves kérdező, 20 éves lányt / hölgyet , ahogy tetszik, nem hanyagolják sem érzelmileg sem máshogy :) , ha csak nincs nagy gond a párkapcsolattal.

Vagy "hőre" is lágyul a srác , vagy veled van valami gond. És a haverozás csak ürügy.

Korodbeli lányt , éjjel nappal "rejtegetnie" kellene (más szóval dug..va tartani), a 23 éves partnerednek, mint a lopott biciklit. :) (ha tudnék sírnék) :)

23 éves "bak" csávó a barátnőjével van , és közben a haveroknak írogat.

Beszéljétek át a kapcsolatotokat, meg a terveiteket mert valami nagyon nem oké köztetek.

Három év alatt is ki tud hűlni egy kapcsolat úgy, hogy észre sem veszitek.

Fölösleges külföldre menni , hogy ott derüljön ki , beseggelt a kapcsolatotok. Az már itthon is kiderült.

szept. 11. 02:09
 13/23 A kérdező kommentje:

#12 hát nem is tudom mit kéne mondanom🫤

Melegségi tesztnek ki lett e téve hát nem tudom hogy ez alatt mit ért.

Tehát úgy gondolod (ha jól értem) hogy vagy meleg vagy valami gondja van velem. Hát hm érdekes nem tudom. Igazából szóhoz se jutok most csak gondolkodok xd

Ha van még valami észre vetel akkor azt is szívesen veszem🥹

szept. 11. 02:22
 14/23 anonim ***** válasza:
68%

Eddigi három, régi és igazi barátomat a kedves hölgy " párologtatta el " az életemből. A párjuk, aki korlátolt és önző módon, sokszor hisztivel elérte, hogy a barátaimból bojtos orrú, szép kis házipapucsok lettek,akik munka után otthon vannak.

Na persze, nagy tévedés azt hinni,hogy a kedves hölgyek lemondtak volna a locsogó, minden lében kanál barátnőikről. Mert azok bármikor mehetnek hozzájuk és bármikor van rájuk idő.

Valahogy ez így nem okés, azt hiszem nem csak én gondolnám ezt ...

szept. 11. 04:42
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

"#12 hát nem is tudom mit kéne mondanom🫤"

Kedves kérdező! Semmit :). Kiírsz egy 18+ -os kérdést, amire olyan választ adok amit elvileg egy 20 évesnek értenie kéne. Ha megy megy a szövegértelmezés , ne rágódj rajta, akkor tuti megvan a problémátok egyik forrása. IQ deficit 70-.

A "melegségi" tesztet sikerült levenned. Bravo nice (!) :) Alsó polcos akciós.

Az általad leírtak alapján , érdemes lenne utánajárni hogy, a párod érdeklődése miért -- konvergál meredeken a nulla irányába , irántad.

Ha esetleg nem értenéd mit jelen az előző mondat segítek -- mi az oka, az általad leírtak alapján, hogy a partnered -- látszólag magasról tesz rád, és a kapcsolatotokra .

Ha erre sikerül rájönnöd , már csak át kel beszélnetek néhány komoly dolgot a kettőtök "közös" jövőjéről.

Ja és az sem gond , ha el tudod dönteni hogy, tegeződsz , vagy magázol, kedves. ("ez alatt mit ért" -- "Tehát úgy gondolod")

Egész bátran tegezhetsz 33/F.

Nem gond , ha nem tudsz szóhoz jutni miközben gondolkodsz, láttam már hasonlót. Sajnos a légzés nem intelligencia függő, különben elég sok probléma megoldódna.😟

Úgy tűnik, nektek (segítek, nektek = neked és a párodnak) igen nagy problémát okoz "felnőtek" módjára megbeszélni, megfogalmazni, a párkapcsolatotokban, az egymással szemben támasztott alapvető elvárásaitokat.

20 évesen már illene arra a szintre eljutni, mielőtt nekivágtok a nagyvilágnak, hogy megbeszéljétek az alapvető elvárásaitokat egymással szemben. Bár ezeknek a dolgoknak alapból maguktól kellene jönniük, esetetekben úgy tűnik részedről rá kellene segítened kicsit a dolgokra-- párbeszéddel.💬 💬 💬 💬

Segítek :) Kérdezd meg tőle ..Pl "miért nem fordítasz rám több figyelmet? legalább annyit mit a ki-be ba..szott haverjaidra?" Oké ez nem volt a legjobb példa.:) Próbálkozz,,,,, amit kiírtál kérdésként azt úgy ahogy van olvasd fel neki , ha kamukérdés-ha nem , de erős a gyanúm, hogy csak volt egy kis unatkozás 23:36 környékén. :) (!!!!)

Na , közeleg az átadás - átvétel, ami komoly felelőséggel jár. De gondoltam ezt az 1-2 percet feláldozom a kérdésed oltárán.:)

Menni fog neked magadtól is , ..megbeszélni a pároddal a nyűgös bajos dolgaidat.

Sok sikert külföldön mindkettőtöknek!༼ つ ◕_◕ ༽つ (❁´◡`❁)

szept. 11. 05:03
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az a lány defektes, aki olyannal van együtt, aki folyton leszarja őt és inkább csak a haverokkal csinál mindent. Miről beszélünk? :O Ez szerintetek egy kapcsolat? Akkor minek vannak együtt? :O Eszembe nem jutna mással foglalkozni, ha van nőm.

Vagy együtt mindenkivel, de a nőm se kihagyva, vagy senki mással, csak a nőmmel.

39/F

szept. 11. 05:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyakori az ilyen jelenség: vagy még nincs felnőve egy ilyen egyed egy kapcsolatra, vagy látens homi, mert csak a "fiúkkal" van együtt.

2 lehetőség van:

A, elbeszélgetni vele, hogy ő hogyan látja a kapcsolatot, mit tud/nem tud beletenni, mit szeretne elérni ebben az egészben pl.: 2 év múlva. Ha az egészből elsőre nem jól sül ki semmi sem, akkor meg;

B, dobni, nem éri meg több időt vesződni vele.

szept. 11. 06:20
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak pasik akiknek a szex meg a nő nem az első. Hanem a barátok az érték.

Ezek anyu mellől is csak lelépnek. Ezt viszik tovább kapcsolatokba is.

szept. 11. 06:25
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ha az ember kozos eletet kezd a parjaval, akkor onnantol o lesz a legfontosabb az eleteben, o lesz a “sajat csaladja”. Persze a baratok is nagyonf ontosak, de alapvetoen a paroddal toltod a legtobb idot az eletedben.

Ha elhanyagol, annak ka van. Tegyuk felre most, hozy ezt te okozod vagy o erzi ugy, hogy ez a helyes.

Harom eve egyutt vagytok, kulfoldre akartok koltozni, de MEG SEM TUDOD KERDEZNI, HOGY MIERT TOJIK RAD? Azert igy eleg meredek es meggondolatlan beprobalni egy kulfoldre koltozest, ahol csak egymasra szamithattok majd.

szept. 11. 07:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled őt annyira. A figyelmet nem lehet erőltetni. Vszínű nem szeret annyira hogy sokat veled legyen. Keress mást, aki többet akar veled lenni
szept. 11. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!